Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trump spune ca stie multe despre explozia misterioasa din Rusia

România Liberă România Liberă,
Trump spune ca stie multe despre explozia misterioasa din Rusia

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca stie multe despre explozia misterioasa care . continuă pe România Liberă

Trump spune ca stie multe despre explozia misterioasa din Rusia

Presedintele american Donald Trump a declarat, ieri, ca stie multe despre explozia misterioasa care s-a produs, joi, intr-o baza militara rusa si a dat asigurari chiar ca SUA au o arma similara, o afirmatie dezmintita imediat de un expert respectat, relateaza AFP.

Trump sustine ca stie multe despre explozia nucleara din Rusia. Replica unui expert

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca stie multe despre explozia misterioasa produsa joia trecuta intr-o baza militara din Rusia si a dat asigurari chiar ca Statele Unite au o arma similara, dar mai avansata, transmite AFP.

Trump spune ca stie multe despre explozia misterioasa din Rusia

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca stie multe despre explozia misterioasa care s-a produs joi intr-o baza militara rusa si a dat asigurari chiar ca SUA au o arma similara, o afirmatie dezmintita imediat de un expert respectat, relateaza Agerpres.

Presedintele SUA stie `multe` despre explozia din Rusia. Donald Trump: `Noi avem o tehnologie similara, dar mai avansata`

Presedintele american Donald Trump a anuntat, luni, ca stie multe lucruri despre explozia misterioasa, care s-a produs joi intr-o baza militara rusa, dand asigurari ca SUA au o arma similara,.

Explozia nucleara din Rusia: Radioactivitatea a depasit de 16 ori nivelul obisnuit Autoritatile recomanda rezidentilor din Nyonoska sa paraseasca zona

Nivelul de radioactivitate dupa explozia de joi la o baza de testare a rachetelor nucleare, in Marele Nord rusesc, a depasit de 16 ori nivelul normal fara sa reprezinte un pericol pentru sanatate, a anuntat Agentia rusa de meteorologie, relateaza AFP. Cu toate acestea, autoritatile recomanda rezidentilor localitatii Nyonoska sa paraseasca zona pana miercuri din cauza lucrarilor care se desfasoara la baza militara din apropiere unde a explodat saptamana trecuta racheta, relateaza Reuters.

Ce spune Andreea Balan despre relatia cu tatal ei dupa ce acesta nu a fost prezent la cununia civila: Nu pot spune ca suntem prieteni, vorbim strictul necesar

Andreea Balan 35 de ani) a vorbit despre relatia pe care o are in prezent cu tatal ei, Sandel Balan, dupa ce acesta nu a fost prezent la cununia civila a cantaretei cu actorul George Burcea 31 de ani).

Katy Perry, acuzata de hartuire sexuala! Ce spune un model despre ea!

Desi este una dintre cele mai sexy artiste din lume si ai crede ca orice barbat ii cade la picioare, Katy Perry a ajuns sa fie acuzata de hartuire sexuala de un model masculin care a jucat intr-unul dintre videoclipurile ei! .

Alexandru Cumpanasu, noi marturisiri despre cazul crimelor din Caracal

Alexandru Cumpanasu sustine faptul ca acum ar trebui cautati complicii lui Gheorghe Dinca. Sunt mai multe femei care spun ca au fost violate, dar ancheta in curs merge si pe stabilirea unui complici,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )