Libnet.ro
UNICEF

13:15

Trump sugereaza ca Muntenegru ar putea declansa al Treilea Razboi Mondial

Antena3 Antena3,
Trump sugereaza ca Muntenegru ar putea declansa al Treilea Razboi Mondial

Presedintele american, Donald Trump, a criticat din nou NATO marti seara, sugerand ca trimiterea trupelor NATO pentru a apara un aliat de mici dimensiuni ca Muntenegru s-ar putea incheia cu un dezastru, scrie. continuă pe Antena3

Trump sugereaza ca trimiterea trupelor NATO pentru a apara Muntenegru, ca aliat, ar putea declansa al treilea razboi mondial

Presedintele american, Donald Trump, a criticat din nou NATO marti seara, sugerand ca trimiterea trupelor NATO pentru a apara un aliat de mici dimensiuni ca Muntenegru s-ar putea incheia cu un dezastru, scrie Politico.

Donald Trump pune sub semnul intrebarii NATO: De ce am apara o tara-membru de mici dimensiuni ca Muntenegru? Asta poate declansa al Treilea Razboi Mondial (VIDEO)

Donald Trump face declaratii socante. Presedintele SUA se intreaba retoric daca merita aparat un stat membru de dimensiunile Muntenegru, care s-ar putea incheia cu un al Treilea Rasboi Mondial. De ce am.

Felicitari, sunteti n al treilea Razboi Mondial. Dilema lui Trump din discutiile cu aliatii din NATO

O noua declaratie critica a lui Donald Trump la adresa NATO, presedintele american sugerand ca trimiterea de trupe pentru a apara o tara aliata mica, precum Muntenegru, s-ar putea sfarsi cu un dezastru, scriepolitico. eu.

Ororile lagarelor din Al Doilea Razboi Mondial: experimentele macabre ale lui Mengele si sadismul ofiterilor SS

Milioane de oameni au murit in lagarele de concentrare infiintate in anii celui De-al Doilea Razboi Mondial, in toate colturile lumii. Cele mai cutremuratoare marturii dezvaluie atrocitatile care au dus la moartea nenumaratilor prizonieri din lagarele naziste.

Asul care i-a pregatit pe pilotii romani din Primul Razboi Mondial. Cum a sfarsit doborat de avioanele inamicului

Aviatorul Dumitru Greavu a fost unul dintre eroii din Primul Razboi Mondial. A murit la Marasesti, dupa ce avionul in care se afla a fost doborat de inamici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )