Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trupa Andre se reuneste dupa 18 ani!

ADPM ADPM,
Trupa Andre se reuneste dupa 18 ani!

Au ramas prietene dupa destramarea trupei fenomen Andre, ce s-a produs in urma cu aproximativ 18 ani, insa abia acum, Andreea Balan si Andreea Antonescu isi reunesc fortele pentru lansarea unei piese si a unui videoclip nou-nout! . continuă pe ADPM

VIDEO Trupa Andre s-a reunit dupa 17 ani: De data asta vom face ce ne dorim noi doua si nu vom dezamagi

Dupa 17 ani de la destramarea trupei Andre, formata din Andreea Balan si Andreea Antonescu, cele doua cantarete au anuntat ca s-au reunit si vor lansa o noua piesa.

Trei fete ranite in fata unui centru de examen de Bacalaureat. Un sofer de 18 ani a intrat cu masina in statia de autobuz

Trei fete au fost lovite intr-o statie de autobuz din fata unui liceu, de un sofer de 18 ani care a intrat pe contrasens. Victimele au fost duse la spital.

Formula 1: Max Verstappen a castigat Marele Premiu al Austriei Prima victorie pentru Honda dupa 13 ani

Plecat de pe pozitia a doua a grilei de start, olandezul Max Verstappen Red Bull Racing Honda) a reusit sa il depaseasca pe monegascul Charles Leclerc ) cu doua tururi inainte de sosire si sa castige Marele Premiu al Austriei, pe circuitul Spielberg. Aceasta a fost prima victorie pentru Red Bull in acest an si primul succes pentru un motor Honda dupa 13 ani mai exact - 12 ani, 10 luni si 24 de zile.

Antonio Valencia s-a despartit de Manchester United dupa zece ani A semnat cu LDU Quito

Fundasul ecuadorian Antonio Valencia a plecat de la Manchester United in aceasta vara, dupa zece ani petrecuti la clubul de pe Old Trafford.

Trupa Andre s-a reunit dupa 17 ani. Cum suna noua lor piesa

Andre, trupa formata din Andreea Balan si Andreea Antonescu, s-a reunit. Cele doua cantarete au anuntat ca s-au reunit si vor lansa o noua piesa. Dragii mei, cred ca cea mai mare surpriza pe care.

Voi cu Voicu. Mirabela Dauer, povesti din tinerete: La 18 ani am plecat din tara. Am cantat in toata Iugoslavia

Mirabela Dauer a povestit la Voi cu Voicu tot felul de experiente din tineretea ei. E pacat de tara asta frumoasa. Cred ca Dumnezeu de asta se supara pe noi, pentru ca o parasim. El ne-a dat .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1939 seconds )