Libnet.ro
UNICEF

17:30

Trupa Black Sabbath, pentru prima data in fruntea topului american Billboard 200

Adevărul Adevărul,
Trupa Black Sabbath, pentru prima data in fruntea topului american Billboard 200

Trupa britanica Black Sabbath a ajuns pentru prima data in fruntea topului american al albumelor Billboard 200, miercuri, la peste patru decenii dupa lansarea materialului ei discografic de debut in Statele Unite. continuă pe Adevărul

Trupa Black Sabbath, din nou pe primul loc in topul britanic, dupa o pauza de 43 de ani

Trupa Black Sabbath a ajuns din nou pe primul loc in topul britanic, cu cel mai recent album al sau, intitulat 13, dupa o pauza record de aproape 43 de ani, au anuntat duminica reprezentantii de la Official Charts Company.

Cel mai recent album al Black Sabbath a trimis trupa pe primul loc in clasamentul britanic, dupa o pauza de 43 de ani

Cel mai recent album al trupei Black Sabbath, 13, s-a pozitionat pe primul loc in topul britanic, dupa o pauza de 43 de ani, potrivit reprezentantilor de la Official Charts Company, citati de.

Cotatia aurului scade sub pragul de 1.300, pentru prima oara in ultimii doi ani si jumatate, dupa anunturile Federal Reserve

Aurul a cazut joi sub pragul de 1. 300 dolari pe uncie, pentru prima oara in ultimii doi ani si jumatate, dupa anuntul Federal Reserve Fed) privind intentia de a reduce in urmatoarele luni masurile de sustinere a economiei americane, scrie AFP.

Banii alocati in acest an pentru Prima Casa se vor epuiza in 3 luni

Valoarea finantarilor acordate prin programul Prima Casa in acest an a ajuns la 490 milioane euro, pentru 13. 000 de beneficiari, iar pentru acest an mai sunt disponibile fonduri de 300 de milioane de euro, care se vor epuiza insa in trei luni, daca se va mentine ritmul actual de contractare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )