Libnet.ro
UNICEF

23:00

Trupa U2 a donat 10 milioane de euro pentru a sprijini lucratorii din sistemul sanitar irlandez

Adevărul Adevărul,
Trupa U2 a donat 10 milioane de euro pentru a sprijini lucratorii din sistemul sanitar irlandez

Trupa U2 a donat 10 milioane de euro pentru a sprijini lucratorii din sistemul sanitar irlandez in lupta cu epidemia de Covid-19, relateaza iTV. continuă pe Adevărul

Franta pune la bataie 35 de milioane de euro pentru salvarea tenisului

Federatia franceza a lansat un plan financiar in valoare de 35 milioane euro pentru sustinerea tenis.

Allianz-Tiriac Asigurari a donat 80.000 de euro pentru achizitia a cinci aparate ATI pentru tratarea bolnavilor de COVID-19 in stare critica

Allianz-Tiriac Asigurari s-a alaturat eforturilor de combatere a noului coronavirus prin dotarea cu cinci aparate ATI in valoare de 80. 000 de euro a spitalului modular - construit de asociatia Daruieste Viata in curtea Spitalului Elias din Bucuresti pentru tratarea cazurilor grave de COVID-19 - precum si a unor spitale din tara, a anuntat vineri asiguratorul.

APIA plateste aproape 67 de milioane de euro pentru beneficiarii Masurii 14, privind bunastarea animalelor

Beneficiarii care au depus, in 2019, cereri pentru accesarea Masurii 14 - Plati privind bunastarea animalelor vor primi sumele aferente in cursul zilei de vineri, a anuntat Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA).

Nicusor Dan: 10 milioane de lei pe luna a cheltuit Firea cu salariile consiliilor de administratie ale companiilor municipale

Companiile municipale infiintate de Gabriela Firea au produs o paguba uriasa bugetului local. Salariile consiliilor de administratie cumuleaza peste 10 milioane de lei pe luna peste 2 milioane de euro), arata Nicusor Dan, candidatul dreptei unite pentru primaria Capitalei.

AGENTIILE DE PRESA: Eurogrupul ar putea ajunge la un acord privind masuri de 500 de miliarde euro pentru sprijinirea economiei

Ministrii de Finante din zona euro Eurogrup) spera sa ajunga marti la un acord privind masuri de peste 500 de miliarde de euro pentru a sprijini redresarea economiei regiunii, afectata de pandemia de coronavirus COVID-19), desi negocierile au aratat diviziunile din blocul comunitar privind raspunsul la epidemie, transmite Reuters.

Eurogrupul ar putea ajunge la un acord privind masuri de 500 de miliarde euro pentru sprijinirea economiei

Ministrii de Finante din zona euro Eurogrup) spera sa ajunga marti la un acord privind masuri de peste 500 de miliarde de euro pentru a sprijini redresarea economiei regiunii, afectata de pandemia de coronavirus COVID-19), desi negocierile au aratat diviziunile din blocul comunitar privind raspunsul la epidemie, transmite Reuters.

Sprijin de 130 milioane de euro pentru Tarom si Blue Air, puternic afectate de pandemia cu COVID-19

Autoritatile de la Bucuresti au demarat discutiile cu Comisia Europeana pentru a putea aloca un sprijin financiar in valoare de circa 130 de milioane de euro companiilor aeriene romanesti Tarom si Blue Air, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, intr-o interventie la Realitatea Plus.

Cinci masuri fiscale decontate de UE: 810 milioane de euro pentru sistemul de sanatate, asistenta sociala si somaj tehnic

Un pachet de cinci masuri care urmeaza a fi decontate din fonduri europene si care insumeaza 810 milioane de euro, respectiv 3,9 miliarde lei, a fost deja aprobat de Guvern, a informat ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, precizand ca acesta este doar un prim pachet de masuri.

Allianz-Tiriac Asigurari doneaza 80.000 de euro pentru cumpararea a cinci aparate ATI

Spitalul modular construit de Asociatia Daruieste Viata in curtea Spitalului Elias din Bucuresti, precum si alte spitale din tara vor fi dotate cu cinci aparate de Terapie Intensiva ATI) pentru tratarea cazurilor grave de COVID-19, dupa o donatie de 80. 000 de euro efectuata de Allianz-Tiriac Asigurari.

SURSE: BCE vrea masuri in valoare de 1.500 miliarde de euro pentru a contracara criza coronavirusului

Banca Centrala Europeana BCE) le-a spus ministrilor de Finante din zona euro ca in acest an zona euro ar putea avea nevoie de masuri fiscale in valoare de 1. 500 miliarde euro pentru a contracara criza economica provocata de pandemia de COVID-19, au declarat o serie de oficiali pentru Reuters.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )