Libnet.ro
UNICEF

00:07

Trupa O-Zone s-a reunit, la Bucuresti, de Ziua Europei. Cum arata baietii la 12 ani de la destramarea trupei

Antena3 Antena3,
Trupa O-Zone s-a reunit, la Bucuresti, de Ziua Europei. Cum arata baietii la 12 ani de la destramarea trupei

In Piata Universitatii se desfasoara un concert care reuneste trupa O-zone. Dupa o indelungata absenta de pe scena, trupa O-Zone s-a reunit. Artistii au cantat piesele care i-au. continuă pe Antena3

Trupa O-Zone se reuneste dupa 12 ani si concerteaza in Bucuresti de Ziua Europei: alti artisti romani de succes vor urca pe scena VIDEO

Formatia pop O-Zone se reuneste dupa 12 ani si canta in cadrul concertului organizat in Piata Universitatii, astazi, 9 mai, de la ora 19. 00, cu ocazia Zilei Europei, intr-un spectacol care reuneste artisti romani care au avut succes si in strainatate, precum Inna, Alexandra Stan, Fly Project, Morandi si Carlas Dreams.

Concert exploziv de Ziua Europei in Bucuresti

Pe 9 mai, de Ziua Europei, Primaria Generala a Capitalei a organizat un concert exploziv in Piata Universitatii. Pe scenavor fi mari artisti, care sunt vazuti destul de rar in.

Protest al studentilor Facultatii de Istorie, la evenimentul de la Universitate: De Ziua Europei nu ne lasati sa invatam! / Mihai Gadea acuza o campanie de fake news:)

Mai multi studenti ai Facultatii de Istorie au protestat, marti, pe esplanada cu statui de la Universitate, unde a avut loc evenimentul Iubeste Europa! Fall in love with Europe, la care au luat parte si primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si comisarul european Corina Cretu. Tinerii, care spun ca nu pot participa la cursuri din cauza zgomotului de la manifestarile organizate de municipalitate, au venit cu pancarte cu mesajul De Ziua Europei, nu ne lasati sa invatam!, dupa ce sesizarile facute de conducerea facultatii catre Primaria Capitalei de a sista organizarea de evenimente in acest spatiu au ramas fara raspuns, scrie News. ro. UPDATE 1 Mihai Gadea acuza o campanie de fake news:)UPDATE Primaria Bucuresti: Vom tine cont de doleantele Facultatii de Istorie si vom incerca sa remediem eventualele neajunsuri.

Ziua Europei, mister total pentru parlamentari. intrebarea care le-a dat batai de cap alesilor - VIDEO

Marti, 9 mai, este sarbatorita Ziua Europei, dar este si ziua in care aniversam capitularea Germaniei naziste, sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Miercuri, 10 mai, este ziua Regelui, dar.

Protest al studentilor Facultatii de Istorie, la evenimentul de la Universitate:De Ziua Europei nu ne lasati sa invatam!

Mai multi studenti ai Facultatii de Istorie au protestat, marti, pe esplanada cu statui de la Universitate, unde a avut loc evenimentul Iubeste Europa! Fall in love with Europe, la care au luat parte si primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si comisarul european Corina Cretu. Tinerii, care spun ca nu pot participa la cursuri din cauza zgomotului de la manifestarile organizate de municipalitate, au venit cu pancarte cu mesajul De Ziua Europei, nu ne lasati sa invatam!, dupa ce sesizarile facute de conducerea facultatii catre Primaria Capitalei de a sista organizarea de evenimente in acest spatiu au ramas fara raspuns, scrie News. ro.

ADR Sud Muntenia organizeaza Ziua Europei. Liceenii, invitati de onoare

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia sarbatoreste Ziua Europei, alaturi de liceeni de la Danubius, evenimentul avand drept scop popularizarea fenomenului de Uniune Europeana.

Concert de muzica clasica Ziua Europei. Primavara clasica europeana se afla la a patra editie

Primaria Targoviste serbeaza Ziua Europei printr-un moment de exceptie, aflat, la a patra editie. Este vorba de Primavara clasica. Concertul va avea loc, astazi, de la 19. 00, la Teatrul Municipal Tony Bulandra.

Comisarul european Corina Cretu. Ziua Europei 2017: o pledoarie pentru Europa!

De Ziua Europei, comisarul european pentru politici regionale Corina Cretu face, intr-un editorial pe care vi-l prezentam in continuare, o radiografie a Uniunii Europene si o pledoarie pentru coeziune.

Ziua Europei, sarbatorita in Parcul Cismigiu. Traditii, obiceiuri, oferte turistice si gastronomice

Ziua Europei va fi sarbatorita duminica in Parcul Cismigiu, unde vor fi prezentate obiceiurile, traditiile, ofertele turistice si gastronomia specifice statelor membre ale Uniunii Europene .

Klaus Iohannis, mesaj in Parlament de Ziua Europei: Pentru Romania nu exista alta optiune decat aceea a dezvoltarii in cadrul unei Uniuni Europene solidare si puternice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut marti un discurs in fata plenului reunit al Parlamentului. Seful statului a cerut sa se adreseze alesilor cu ocazia sarbatoririi a 140 de ani de la proclamarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )