Libnet.ro
UNICEF

16:45

Trupa Parazitii, data in judecata pentru versurile ANTI-POLITIE din noua melodie: Nu se poate asa ceva intr-o tara democrata (VIDEO)

B1 B1,
Trupa Parazitii, data in judecata pentru versurile ANTI-POLITIE din noua melodie: Nu se poate asa ceva intr-o tara democrata (VIDEO)

Versurile melodiilor trupei Parazitii au deranjat Sindicatul National al Agentilor de Politie SNAP). Presedintele Iulian Surugiu a declarat pentru RTV ca va da in judecata trupa pentru piesa. continuă pe B1

VIDEO Trupa Parazitii, data in judecata pentru versuri calomnioase la adresa politistilor: Nu se poate asa ceva intr-o tara democrata

Trupa Parazitii va fi data in judecata pentru versuri calomnioase la adresa politistilor, a anuntat presedintele Sindicatului National Al Agentilor de Politie SNAP).

Trupa Parazitii, data in judecata pentru versurile ANTI-POLITIE din noua melodie: Nu se poate asa ceva intr-o tara democrata (VIDEO)

Versurile melodiilor trupei Parazitii au deranjat Sindicatul National al Agentilor de Politie SNAP). Presedintele Iulian Surugiu a declarat pentru RTV ca va da in judecata trupa pentru piesa.

Politia Romana da in judecata trupa Parazitii. Cum au comis-o din nou Cheloo si Ombladon

Trupa Parazitii a suparat Politia Romana! Oamenii legii au hotarat sa ii dea in judecata pe membrii cunoscutei trupe de hip-hop pentru jignirile aduse in cea mai noua piesa a lor numita Antimilitie. Parazitii, dati in judecata de Politia Romana Trupa Parazitii a fost data in judecata de catre oamenii legii din cauza cuvintelor ofensatoare .

R. Moldova: Plahotniuc a plecat pentru cateva zile din tara, la familia sa Cel putin cinci avioane private au decolat de la Chisinau, unul cu familia lui Ilan Shor Maia Sandu: Nu prea sunt locuri pe Pamant unde se pot ascunde

Oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc a plecat pentru cateva zile din tara, la familia sa, a transmis Partidul Democrat vineri noapte, intr-un comunicat postat pe site-ul formatiunii politice. Ziarele de peste Prut scriu ca, incepand de aseara, cel putin cinci avioane private au decolat din Chisinau.

Plahotniuc a plecat pentru cateva zile din tara, la familia sa

Oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc a plecat cateva zile din tara, la familia sa, a transmis P.

Klaus Iohannis l-a eliberat din functie pe Gheorghe Stan, procuror-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie

Klaus Iohannisa semnat, vineri,decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Stan Gheorghe, procuror-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie din cadrul Parchetului de.

Klaus Iohannis l-a eliberat din functie pe seful Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie

Gheorghe Stan, sefu lSectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, a fost eliberat din functie. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 14 iunie a. c. , decretul privind.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )