Libnet.ro
UNICEF

07:00

Trupa Taxi canta in deschiderea concertului Seal din Bucuresti.

România Liberă România Liberă,
Trupa Taxi canta in deschiderea concertului Seal din Bucuresti.

Trupa Taxi va canta in deschidere concertului pe care cantaretul britanic Seal il va sustine pe 27 noiembrie la Sala Palatului din Bucuresti. Astfel, piese precum Ai inchis marea in ochi, Mi-e dor si doare sau creatii mai noi, precum Esti iubibila, NonStop sau Cele doua cuvinte, se vor alatura hiturilor internationale lansate de Seal in cei peste douazeci de ani de cariera, intr-un concert extraordinar. Aceasta nu este prima data cand trupa Taxi colaboreaza cu artistul britanic. Primul . continuă pe România Liberă

Trupa Taxi, pe aceeasi scena cu Seal

Concertul pe care Seal il va sustine pe 27 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, va fi prefatat de un recital sustinut de trupa Taxi, informeaza un comunicat de presa.

Cinci tineri din Bucuresti, retinuti pentru trafic cu ketamina.

Cinci tineri din Bucuresti au fost prinsi, luni seara, in Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu avand ascunse in lenjeria intima fiole de ketamina, drog inscris in tabelul de substante interzise, ei fiind cercetati de DIICOT, informeaza surse judiciare, scrie Mediafax. Cinci tineri din Bucuresti, trei barbati si doua femei, cu varste cuprinse intre 24 si 31 ani, au fost prinsi in seara de 5 noiembrie in PTF Giurgiu avand asupra lor ascunse in lenjeria intima) cinci fiole a cate 50 ml .

Dupa ce a taiat cu sabia mana unui politist, cel mai temut interlop din Bucuresti, Fane Spoitoru, se crede reabilitat si vrea in libertate

Fostul cap al lumii interlope din Bucuresti, Ion Titisor, zis Fane Spoitoru, cere judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti sa fie reabilitat pentru faptele sale comise in 1992. El a devenit atunci.

Dupa ce a taiat cu sabia mana unui politist, cel mai temut interlop din Bucuresti, Fane Spoitoru, se crede reabilitat

Fostul cap al lumii interlope din Bucuresti, Ion Titisor, zis Fane Spoitoru, cere judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti sa fie reabilitat pentru faptele sale comise in 1992. El a devenit atunci.

Formalitatile de imbarcare pentru zborurile interne TAROM, cu plecare din Bucuresti, vor fi efectuate din noul Terminal Plecari al Aeroportului Henri Coanda Bucuresti

Incepand cu data de 7 noiembrie 2012, pasagerii care calatoresc pe zborurile interne ale companiei TAROM sunt asteptati in noul Terminal Plecari al Aeroportului Henri Coanda Bucuresti pentru efectuarea formalitatilor de imbarcare, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Marti este inaugurat Noul Terminal Plecari al Aeroportului International Henri Coanda din Bucuresti

Noul Terminal Plecari al Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti va fi inaugurat marti, anunta Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, intr-un comunicat de presa. Lucrarile de constructie a acestui obiectiv de investitii au demarat in iulie 2011 si au fost finalizate intr-o perioada record de 17 luni. Valoarea investitiei este de 52 de milioane de euro, din sursele proprii ale Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

Enel intrerupe temporar furnizarea energiei in zone din Bucuresti si Ilfov.

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, luni, furnizarea energiei electrice, intre orele 09. 00 si 13. 00, in Bucuresti, in zona strazilor Susita, Izbiceni, intre str. Susita si b-dul Gloriei, Acumulatorului, Caiuti, Turnul Rosu, Epuresti, Mihaileni, Natatiei intre str. Izbiceni si str. Jiului, Elanului, Cornatel, Limpejoarei, Lita intre str. Turnul Rosu si str. Izbiceni, informeaza Agerpres. Sistarea temporara a furnizarii curentului electric va avea loc din cauza unor lucrari .

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )