Libnet.ro
UNICEF

22:15

Trupa URMA implineste 10 ani

Adevărul Adevărul,
Trupa URMA implineste 10 ani

Trupa URMA, lansata la Cluj, implineste 10 ani de activitate pe care ii marcheaza printr-un concert care va avea loc marti, 3 decembrie, de la ora 19. 00, la Teatrul National din Cluj-Napoca. continuă pe Adevărul

Melescanu: Reducerea bugetului afecteaza SIE pe urmatorii 10 ani.

Seful Serviciului de Informatii Externe a declarat, vineri, ca reducerile din bugetul Serviciului pentru anul 2014 vor face imposibila finantarea a aproximativ 10% din posturile institutiei. Mai mult, Melescanu sustine ca avand in vedere ca formarea unui tanar dureaza aproximativ 10 ani, orice an pierdut inseamna de fapt o paguba peste 10 ani. Citeste si: Bugetele MAI si MApN, avizate in comisii Directorul SIE a mai spus ca pentru anul viitor, bugetul pentru institutia pe care o conduce .

Copil de 10 ani din Vaslui ajuns in grija statului, dupa ce a fost batut de tatal sau

Un baietel in varsta de 10 ani, din localitatea vasluiana Rafaila, a ajuns intr-un Centru de Primire in Regim de Urgenta, dupa ce a fost batut crunt de tatal sau pe motiv ca ar fi furat 200 de lei din casa pe care i-a cheltuit la magazinul din sat.

Draga Mos Craciun, te rog sa il vindeci pe tata de CANCER! Scrisoarea EMOTIONANTA trimisa de un baietel de 10 ani Mosului

Mai toti copiii vor jucarii, dulciuri, hainute sau gadgeturi de ultima generatie de Craciun. Nu si acest baietel de 10 ani din Marea Britanie, care i-a scris Mosului niste cuvinte de-a dreptul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )