Libnet.ro
UNICEF

23:15

Trupul actorului Paul Walker va fi incinerat, cenusa acestuia urmand apoi sa fie ingropata

B1 B1,
Trupul actorului Paul Walker va fi incinerat, cenusa acestuia urmand apoi sa fie ingropata

Familia actoruluil Paul Walker, care si-a pierdut viata intr-un accident de masina pe 30 noiembrie, a decis ca trupul acestuia sa fie incinerat. Pe urma, cenusa acestuia va fi ingropata la sfarsitul acestei. continuă pe B1

Paul Walker va fi incinerat in acest weekend

Ramasitele pamantesti ale actorului Paul Walker, decedat intr-un accident de automobil pe 30 noiembrie, vor fi incinerate in weekend, iar cenusa starului american va fi ingropata in cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Hollywood.

Avertizare de securitate: Moartea lui Paul Walker e folosita pentru a pacali mii de utilizatori pe Facebook

Mii de utilizatori, inclusiv din Romania, au picat in capcana fraudelor ce exploateaza moartea actorului Paul Walker, prin care escrocii urmaresc furtul de bani si de informatii sensibile. Cele mai multe tentative de frauda sunt pe reteaua sociala Facebook, unde escrocii posteaza filmulete ce pretind a contine imagini cu accidentul care a provocat moartea actorului.

Mii de utilizatori de Facebook au fost pacaliti cu filmulete false ilustrand moartea lui Paul Walker, avertizeaza Bitdefender

Mii de utilizatori, inclusiv din Romania, au picat in capcana fraudelor ce exploateaza moartea actorului Paul Walker, prin care escrocii urmaresc furtul de bani si de informatii sensibile. Cele mai multe tentative de frauda sunt pe reteaua sociala Facebook, unde escrocii posteaza filmulete ce pretind a contine imagini cu accidentul care a provocat moartea actorului, insa link-ul duce catre site-uri ce solicita date bancare.

Corpul lui Paul Walker a fost returnat familiei pentru pregatirea funeraliilor din acest weekend

Ramasitele trupesti ale actorului Paul Walker au fost inapoiate familiei dupa efectuarea investigatiilor medicale. Funeraliile actorului vor avea loc in acest weekend, familia si prietenii apropiati fiind cei care il vor omagia, scrie contactmusic. com.

VIRAL Ce raspunde un roman la intrebarea De ce esti fan Paul Walker? (video)

Moartea prematura a actorului Paul Walker a scos la iveala multi fani din Romania ai starului din The Fast and The Furios. Iata-l pe unul dintre acestia. Sa speram ca nu este unul reprezentativ.

Nebunie curata! Tilla Tequila crede ca Paul Walker a fost omorat de o secta!

Vedeta de reality-show Tila Tequila revine in atentia mass-media cu declaratii ciudate si aberante despre moartea lui Paul Walker. Aceasta pretinde ca starul din Fast&Furious a fost omorat in urma unui ritual practicat de o secta.

Daca ar fi trait, Paul Walker si-ar fi dezamagit fanii. Afla de ce

Lumea intreaga a ramas socata de moartea violenta de care a avut parte Paul Walker. Dar iata ca.

Clipul zilei: Din categoria s-a rupt burlanul :)) De ce esti fan Paul Walker?

El este organizatorul unui eveniment in memoria lui Paul Walker. Stati sa vedeti de ce.

Accidentul lui Paul Walker: Familia crede ca bumper-ele de pe sosea i-au pecetluit soarta

Paul Walker a incetat din viata pe 30 noiembrie, intr-o masina Porsche care a acvaplanat pe marcajele de plastic in relief stradale. Cel putin asa crede familia, alaturi de experti care au facut reconstructia accidentului.

Vezi ULTIMA poza a lui Paul Walker inainte sa moara. Actorul a fost fotografiat cu cateva secunde inainte de impact

Paul Walker a murit zambind. Cel putin aceasta este ipostaza in care a fost fotografiat ultima data, cu cateva momente inainte sa moara, alaturi de prietenul sau Roger Rodas. Actorul de 40 de ani a fost fo.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )