Libnet.ro
UNICEF

23:45

Trupul neinsufletit al adolescentului inecat in lacul Iacobdeal din Tulcea a fost gasit de scafandri

B1 B1,
Trupul neinsufletit al adolescentului inecat in lacul Iacobdeal din Tulcea a fost gasit de scafandri

Corpul adolescentului galatean care s-a inecat duminica in lacul Iacobdeal, din judetul Tulcea, a fost gasit miercuri, dupa trei zile de cautari, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) De. continuă pe B1

Scafandrii au gasit trupul neinsufletit al adolescentului din Galati care s-a inecat intr-un lac din judetul Tulcea

Echipa de scafandrii de la ARSVOM a gasit trupul neinsufletit al tanarului, in varsta de 16 ani, din Galati, la aproximativ 10 metri de mal, la circa 18 metri adancime.

Doar in Romania este posibil asa ceva. Elevi din Tulcea, obligati sa inceapa cursurile intr-o capela mortuara. Cine a luat decizia

Elevii din orasul tulcean Isaccea au avut o reincepere a noului an scolar, cel putin bizara. Copii nu vor putea reveni pe bancile scolii pentru ca renovarile unitatilor de invatamant nu sunt finalizate, motiv pentru care cei mici vor invata intr-o capela mortuara, la un loc cu persoane decedate. Scenariu verde pentru scolile din Tulcea .

inceput de an scolar macabru. intr-o localitate din Tulcea, copiii invata intr-o capela mortuara

Elevii si profesorii din cadrul Liceului Teoretic Constantin Bratescu Isaccea din Tulcea au intrat in scenariul verde, potrivit caruia pot lua parte fizic la ore. Din pacate, unitatea de invatamant nu este.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )