Libnet.ro
UNICEF

14:00

Trupul neinsufletit al lui Adrian Iovan va fi depus maine la Scoala de Aviatie din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Trupul neinsufletit al lui Adrian Iovan va fi depus maine la Scoala de Aviatie din Bucuresti

Trupul neinsufletit al pilotului Adrian Iovan, care a decedat in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni va fi transportat astazi la Bucuresti. Trupul celui care a salvat cinci persoane cu pretul vietii a. continuă pe Antena3

Trupul neinsufletit al pilotului Adrian Iovan, ridicat de la Serviciul de Medicina Legala din Alba

Trupul neinsufletiti al pilotului Adrian Iovan, mort in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a fost ridicat, miercuri, de la Serviiciul de Medicina Legala din Alba si urmeaza sa fie transportat cu o masina.

Fiica lui Adrian Iovan a ajuns la SML Alba Iulia pentru a ridica trupul acestuia.

Irina Iovan, fiica pilotului Adrian Iovan a ajuns, miercuri, la Serviciul de Medicina Legala SML) Alba, pentru a ridica trupul neinsufletit al acestuia. Irina Iovan a ajuns la SML in jurul orei 12. 30,conform Mediafax. Citeste si: Pilotul Adrian Iovan a murit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni Trupul neinsufletit al pilotului Adrian Iovan urmeaza sa fie transportat la Bucuresti cu o masina a unei firme de pompe funebre din Alba Iulia.

Fiica lui Adrian Iovan vine din Franta sa ridice trupul tatalui sau

Fiica pilotului Adrian Iovan, Irina 30 de ani), urmeaza sa ajunga astazi la Alba Iulia pentru a ridica trupul tatalui sau de la IML. Irina este fiica lui Adrian Iovan din prima casatorie. Aceasta locuieste in Franta.

Fiica lui Adrian Iovan a venit la Alba Iulia pentru a ridica trupul tatalui sau

Fiica pilotului Adrian Iovan, Irina 30 de ani), urmeaza sa ajunga astazi la Alba Iulia pentru a ridica trupul tatalui sau de la Serviciul de Medicina Legala. Irina este fiica lui Adrian Iovan din prima casatorie. Aceasta locuieste in Franta.

IML Alba: Trupul pilotului Adrian Iovan va fi ridicat miercuri de catre rude.

Trupul pilotului Adrian Iovan, decedat in accidentul aviatic din Apuseni, va fi pastrat pana miercuri la Serviciul de Medicina Legala Alba, cand vor ajunge rudele sa il ridice, informeaza Mediafax. Seful Serviciului de Medicina Legala Alba, medicul Gheorghe Vieru, a declarat, marti seara, ca a vorbit cu rude ale lui Adrian Iovan din Bucuresti care s-au interesat de procedurile pentru ridicarea trupului pilotului si acestea ar urma sa ajunga la Alba Iulia in cursul zilei de miercuri. Pe de .

Adrian Iovan, fostul sot al Romanitei, a murit intr-un accident aviatic!

Pilotul Adrian Iovan a decedat luni seara in urma unui grav accident aviatic petrecut intr-o zona muntoasa din judetul Cluj. Adrian Iovan pilota o aeronava de mici dimensiuni cu destinatia Bucuresti-Oradea, insa drumul n-a fost lipsit de probleme. Adrian Iovan a fost nevoit sa faca o aterizare de urgenta dupa ce au aparut unele probleme, iar in urma accidentului acesta si-a pierdut viata. Alte sase personae aflate in avion au supravietuit ca prin minune.

Cum a reactionat Romanita dupa moartea lui Adrian Iovan

Romanita Iovan a facut o prima declaratie dupa moartea fostului ei sot, Adrian Iovan, spunand ca se roaga pentru sufletul acestuia, dar si pentru al tinerei de 23 de ani care si-a pierdut viata in acelasi tragic accident. Mai mult, se roaga ca fiul ei si al regretatului pilot sa treaca peste aceste momente grele.

Ultima convorbire purtata de Adrian Iovan inainte de tragedia aviatica din Muntii Apuseni (AUDIO)

A fost facuta publica ultima inregistrare cu pilotul Adrian Iovan. Jurnalistii de la Publika. md au facut prezentat aceasta ultima convirbire purtata de Iovan. Ultimele persoane care l-au auzit in viata pe.

Accident aviatic in Cluj: Pilotul ADRIAN IOVAN A MURIT. Dupa CINCI ore de cautari, ranitii au fost gasiti de un padurar

UPDATE-Adrian Iovan, care pilota avionul aterizat fortat, este persoana decedata in accidentul aviatic petrecut, luni dupa-amiaza, in zona Petreasa, de la limita judetelor Alba si Cluj. Pilotul Adrian.

Actorul Mihai Bendeac, despre moartea lui Adrian Iovan: in urma cu trei ani era pus la zid, acum urletele s-au transformat in Vai!, Eroul

Bendeac aminteste pe Facebook de episodul din 2005 in care Adrian Iovan l-a impuscat mortal pe un hot ce a intrat in casa in care locuia cu Romanita Iovan. Dincolo de mesajele de simpatie la adresa pilotului mort luni, in Muntii Apuseni, dupa ce avionul la bordul caruia se afla a aterizat brusc, Bendeac a scris motivele pentru care Iovan 54 de ani) a ramas un exemplu de profesionalism.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )