Libnet.ro
UNICEF

14:45

Trupul unui tanar din Botosani care a murit in Franta, ridicat de acasa de politisti in timpul priveghiului

Hotnews Hotnews,
 Trupul unui tanar din Botosani care a murit in Franta, ridicat de acasa de politisti in timpul priveghiului

Trupul unui tanar de 19 ani din localitatea Tudora, judetul Botosani, care a murit lovit de o masina pe o autostrada din Franta, a fost ridicat din casa parintilor de politisti si medici legisti, in timp ce familia se pregatea de inmormantare. Anchetatorii au motivat prin faptul ca nu era facuta necropsia. continuă pe Hotnews

Cum a fost ridicat de politisti in timpul priveghiului trupul neinsufletit al unui tanar de 19 ani. Adolescentul murise in Franta, in urma unui accident rutier

Tanarul de 19 ani, din localitatea Tudora, judetul Botosani, a murit pe 22 iunie, lovit de o masina pe o autostrada din Franta, fiind repatriat vineri, 5 iulie. Trupul lui a fost ridicat din casa parintilor de politisti si de medici legisti, in timp ce familia se pregatea de inmormantare. Cadavrul a fost dus la Medicina Legala, pentru necropsie.

Primar din Botosani, mort pe scarile unui spital fara medic de garda. Se cere demisia managerului

Primarul comunei Vornicei, din judetul Botosani, a murit joi dupa-amiaza, la scurt timp dupa ce a iesit din Spitalul din Saveni, unde nu exista linie de garda. Primarul orasului Saveni este revoltat si cere demisia managerului Spitalului Judetean, in subordinea caruia se afla unitatea din Saveni.

Un tanar din Arad si-a injunghiat iubita LIVE pe Facebook. Copilul aflat in aceeasi camera striga Mami, nu muri!

Un tanar din Arad si-a injunghiat iubita, dupa ce a vazut pe Facebook ca aceasta participa la o petrecere. Orbit de gelozie, barbatul a intrat in casa in care se aflau mai multe persoane si s-a napustit asupra ei cu un cutit, iar totul a fost transmis live pe Facebook. in aceeasi incapere se afla .

Min. Turismului: Voucherele de vacanta au scos la lumina mare parte din economia care functiona la negru

Voucherele de vacanta au scos la lumina mare parte din economia care functiona la negru in conditiile in care, anul trecut, numarul operatorilor care au depus cereri de licentiere la Ministerul Turismului a crescut cu 60% iar in primul trimestru din.

Tara din Europa care a interzis fumatul chiar si in fata barurilor. Unde mai ai voie sa-ti aprinzi o tigara

Multe tari au luat masuri drastice pentru a interzice fumatul in interiorul barurilor si al restaurantelor, tocmai pentru ca acest obicei e considerat nociv. Dar sunt guverne care merg si mai departe de atat si vor sa-i faca pe cetateni sa renunte complet la fumat. Legile anti-fumat au devenit la ordinea zilei mai peste tot .

Viorica Dancila, mesaj catre copiii din diaspora, care ar urma sa le plateasca pensie parintilor: Tara va asteapta acasa

Premierul Viorica Dancila a avut un mesaj pentru tinerii care au ales sa plece in strainatate. Sefa Guvernului le-a spus ca-i asteapta acasa, declaratie facuta in timp ce se afla la Sulina. Premierul Viorica Dancila a mers, sambata, la Sulina, la lansarea programului guvernamental de tabere ARC. in cadrul evenimentului, a avut si un mesaj .

Agresorul din Faget, care a ucis un om si a ranit alti cinci, a fost arestat preventiv

Barbatul de 33 de ani din Faget, care a omorat in bataie o persoana si a ranit alte cinci, a fost ar.

Structura din Antarctica care tradeaza o civilizatie disparuta: ce au gasit cercetatorii sub gheata

Daca ai avut din totdeauna o fascinatie sporita pentru continentul inghetat, descoperirile recente legate de Antarctica te vor incanta enorm. De-a lungul anilor, foarte multi exploratori au dezvoltat o fascinatie pentru Antarctica. inainte sa existe cele mai potrivite echipamente pentru aventuri in teritoriul inghetata, multi oameni de stiinta si-au riscat viata incerca sa afle daca .

Tanarul din Timis care a ucis un barbat si a ranit mai multe persoane a fost prins. Ce le-a spus politistilor in momentul capturarii

Tanarul din Timis care a ucis un barbat intr-un parc din Faget si a ranit mai multe persoane, a fost capturat, in trafic. Le-a declarat politistilor ca o icoana l-a indemnat sa comita.

Tanar din Vrancea, gasit sub influenta drogurilor la volan. Ce au descoperit autoritatile in masina

Un tanar in varsta de 23 de ani, din municipiul Focsani a fost oprit in trafic, joi seara. Acesta a fost testat cu aparatul Drug test iar rezultatul a fost pozitiv. Totodata, oamenii legii au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2967 seconds )