Libnet.ro
UNICEF

07:30

Trustul lui Berlusconi publica noi poze cu Kate Middleton topless. Autoarea fotografiilor, cautata de politie

B1 B1,
 Trustul lui Berlusconi publica noi poze cu Kate Middleton topless. Autoarea fotografiilor, cautata de politie

Imediat dupa publicarea fotografiilor cu Kate Middleton topless, in vacanta din Franta, politia a inceput cautarea autorului imaginilor, fotografa Valarie Suau. IBTimes noteaza ca fotografa s-a ascuns de teama. continuă pe B1

Saptamanalul italian Chi, proprietatea lui Berlusconi, publica fotografiile lui Kate Middleton, topless, si propune dezbaterea: Sanii, naturali sau refacuti?

Revista italiana Chi, proprietate a grupului Berlusconi, a tiparit luni o editie extraordinara pentru a publica fotografii cu ducesa de Cambridge fara sutien sau ungandu-l cu crema de soare pe sotul sau, printul William, scrie AFP.

Un tribunal francez interzice revistei Closer publicarea altor fotografii cu Kate Middleton topless: Editorii, obligati sa le predea in 24 de ore

Un tribunal francez a decis interzicerea oricarei alte publicari a fotografiilor cu Kate Middleton topless dupa ce ducele si ducesa de Cambridge au actionat in judecata revista frantuzeasca Closer pentru.

Tabloidul irlandez care a publicat fotografiile cu Kate Middleton topless se va inchide

Proprietarul publicatiei irlandeze Irish Daily Star, Richard Desmond, a decis sa inchida ziarul pentru publicarea fotografiilor cu Kate Middleton topless, indiferent ca asta inseamna sa incheie o colaborare de.

Cotidianul irlandez Irish Daily Star s-ar putea inchide, dupa publicarea fotografiilor cu Kate Middleton topless

Proprietarul media Richard Desmond, a carui companie detine partial cotidianul irlandez Irish Daily Star, a anuntat ca este foarte nemultumit de decizia a de a publica in editia de sambata deja celebrele fotografii cu Ducesa de Cambridge, sotia printului William, si a demarat inchiderea publicatiei, scrie The Guardian in editia online.

Printul William si Kate Middleton au dat in judecata revista Closer pentru publicarea fotografiilor topless

Avocatii printului William si ai sotiei sale, Kate, au depus luni, la Paris, o plangere penala. Asta dupa ce revista Closer a publicat, saptamana trecuta, o serie de fotografii in care ducesa de Cambridge.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )