Libnet.ro
UNICEF

22:15

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, audiat la DNA in dosarul Gala Bute

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, audiat la DNA in dosarul Gala Bute

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, arestat preventiv in dosarul Gala Bute, a fost adus in cursul diminetii, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a da noi declaratii in cauza. continuă pe Wall-Street Ro

Dosarul Gala Bute. Tudor Breazu, apropiatul Elenei Udrea, audiat la DNA

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, arestat preventiv in dosarul Gala Bute, a fost dus, vineri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a da noi declaratii in aceasta cauza.

Dosarul Gala Bute: Ana Maria Topoliceanu ar fi fost inregistrata cand facea presiuni asupra lui Tudor Breazu pentru a face denunt impotriva Elenei Udrea

Dupa ce fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI) Ana Maria Topoliceanu a depus un denunt impotriva Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute au aparut probe ca aceasta l-ar fi presat pe Tudor Breazu, prieten si apropiat al lui Udrea si Topoliceanu, sa faca declaratii impotriva fostei sefe PMP, relateaza Evenimentul Zilei, citand surse apropiate anchetei. La randul sau, jurnalistul Catalin Tolontan scrie sambata pe blogul lui ca o sursa a declarat pentru Gazeta Sporturilor ca Ana Maria Topoliceanu ar fi incercat sa-l determine pe Tudor Breazu sa-i confirme declaratiile sale impotriva lui Udrea si, implicit, sa-l infunde pe fostul ministru al turismului.

Alin Cocos si Tudor Breazu, audiati la sediul DNA

Alin Cocos a ajuns, vineri dimineata, la sediul DNA, unde urmeaza sa fie audiat. Reporterul Antena 3, Ana Maria Roman, a explicat ca sunt audieri de rutina si ca si Tudor Breazu a fost adus in urma cu.

Plenul Camerei va vota, luni, cererea DNA de arestare a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate si vota, luni, de la ora 16:00, cererile DNA pe numele Elenei Udrea, de incuviintare a urmaririi penale si a arestarii preventive in dosarul Gala Bute, informeaza Agerpres.

Melescanu, noi precizari despre filajul Elenei Udrea la Paris

Fostul sef al Serviciului de Informatii Externe SIE), Teodor Melescanu, a declarat, sambata seara, la Antena 3, ca filajul Elenei Udrea la Paris nu ar fi putut fi facut direct de agenti ai serviciilor, pentru ca nu au tehnica necesara.

Cezar Preda: Coldea va plati, daca acuzatiile Elenei Udrea se dovedesc adevarate

Cezar Preda, membru in Comisia de control a SRI si deputat PNL, a explicat ca Florian Coldea va plati, daca se va dovedi ca acuzatiile Elenei Udrea sunt adevarate, potrivit ziare. com.

Tudor Breazu, Alin Cocos si Pinalti, adusi la DNA pentru audieri

Actualizare 11:24 Gheorghe Stefan zis Pinalti), primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, a fost, de asemenea, adus la DNA, pentru audieri, in dosarele in care este vizata Elena Udrea, transmite astazi presa.

Ce spune prietena Elenei Udrea despre starea de spirit a fostului ministru, aflat in arest la domiciliu

Fosta tenismena Ruxandra Dragomir, unul dintre putinii prieteni care au ramas langa Elena Udrea, spune ca fostul ministru este fericit ca se afla acasa, insa, dincolo de cuvine, a simtit-o trista pe Elena Udrea.

Obraznicia Elenei Udrea este fara margini. Ce REACTIE a avut dupa ce a trimis SMS-uri unor jurnalisti, in DIRECT

Elena Udrea sustine ca nu a incalcat nicio restrictie trimitand sms-uri jurnalistilor Ion Cristoiu si Catalin Striblea, in timp ce acestia erau in direct in emisiune. Pe un ton ironic, Udrea a scris.

Sedinta de urgenta in Parlament pentru cazul Elenei Udrea

A fost sedinta de urgenta a biroului permanent al Camerei Deputatilor in legatura cu Elena Udrea. Deputatii vor ca autoritatile sa afle din timp toate detaliile in cazul lui Udrea pana luni la ora 16:00 cand are.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )