Libnet.ro
UNICEF

17:00

Tudor Chirila, anunt neasteptat dupa finala de la Vocea Romaniei: Ma gandesc ca asta poate fi trecut cu vederea (FOTO)

B1 B1,
Tudor Chirila, anunt neasteptat dupa finala de la Vocea Romaniei: Ma gandesc ca asta poate fi trecut cu vederea (FOTO)

Tudor Chirila nu pare sa fie in apele lui dupa infrangerea de la Vocea Romaniei. Artistul a spus ca sufera de insomnii, iar pentru a trece timpul mai repede s-a apucat de desenat. Stiu ca n-am talent,. continuă pe B1

Tudor Chirila, live din Piata Victoriei unde un jandarm ce duhnea a alcool legitima persoane: Ati consumat bauturi alcoolice?. Reactia jandarmului VIDEO

Actorul si cantaretul Tudor Chirila, impreuna cu fondatoarele Daruieste Viata, Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu, au fost in Piata Victoriei pentru a-si arata revolta fata de Guvernul PSD. La un moment dat, un echipaj de jandarmi a venit sa-i legitimeze, iar protestatarii au constatat ca unul dintre ei mirosea a alcool. Dupa ce artistul l-a intrebat in mod repetat daca se afla sub influenta alcoolului, jandarmul a plecat fara niciun comentariu.

Cristina Topescu, mesaj pentru Tudor Chirila: Iarta-ma, Tudor, ma simt vinovata

Jurnalista Cristina Topescu i-a transmis un mesaj actorului si cantaretului Tudor Chirila, in contextul in care acesta continua sa protesteze in Piata Victoriei si se declara dezamagit de numarul tot mai mic de romani care ies in strada intr-un moment pe care artistul il considera crucial pentru democratie.

IMAGINEA MOMENTULUI. Tudor Chirila, in Piata Victoriei: Suntem si mai putin azi, dar e ok (FOTO)

Imaginea ultimelor zile a fost postata de Tudor Chirila pe Facebook. Se discuta tot mai mult despre o Ordonanta de Urgenta pe amnistie si gratiere. PSD nici nu mai ascunde acest plan. in fata Comitetului.

VIDEO Tudor Chirila a protestat n Piata Victoriei mpotriva amnistiei si gratierii: Un jandarm care duhneste a alcool legitimeaza cinci oameni care stau cu un banner pe un trotuar

Tudor Chirila spune ca a fost legitimat luni seara de un jandarm care duhnea a alcool, in timp ce se afla in Piata Victoriei, impreuna cu alte cateva persoane, pe trotuar, cu un banner, pentru a protesta impotriva amnistiei si gratierii.

Ce va face Bogdan Ioan cu banii castigati la Vocea Romaniei?

Bogdan Ioan a castigat vineri seara editia din acest an a show-ului Vocea Romaniei si, implicit, premiul de 100. 000 de euro. Iata ce spune ca va face cu acesti bani.

VIDEO Ce au scris romanii pe contul de Facebook al arhitectului care a castigat Vocea Romaniei. Bogdan a castigat, de fapt, emisiunea Te cunosc de undeva

Stabilirea castigatorului de la Vocea Romaniei 2018 a starnit mari controverse. Bogdan Ioan, arhitectul din Constanta in varsta de 28 ani, are parte de pareri impartite in ceea ce priveste titlul obtinut.

Ce va face castigatorul Vocea Romaniei cu marele premiu: Lumea are asteptari mari FOTO

Bogdan Ioan 28 de ani), castigatorul celui de-al optulea sezon al show-ului Vocea Romaniei, de la Pro TV, a dezvaluit ce va face cu marele premiu de 100. 00 de euro.

Castigatorul Vocea Romaniei 2018, in topul celor mai bune prestatii de la The Voice Global. Pe ce loc s-a clasat VIDEO

Bogdan Ioan 28 de ani), castigatorul show-ului Vocea Romaniei 2018, a fost inclus in topul celor mai bune prestatii ale formatului The Voice Global.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )