Libnet.ro
UNICEF

10:15

Tudor Chirila, atac extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea: Vrea sa faca ce stie el mai bine, sa inchida toata tara

B1 B1,
Tudor Chirila, atac extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea: Vrea sa faca ce stie el mai bine, sa inchida toata tara

Tudor Chirila a lansat un atac extrem de dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, pe care l-a acuzat ca vrea sa faca ce stie el mai bine, sa inchida toata tara. Invitat la. continuă pe B1

Tudor Chirila, atac extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea: Vrea sa inchida toata tara!

Tudor Chirila a lansat un atac extrem de dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, pe care l-a acuzat ca vrea sa faca ce stie el mai bine, sa inchida toata tara. Invitat la.

Tudor Chirila, iesire nervoasa la Digi FM din cauza unor glume: Umorul vostru e slab. Voiati sa iasa putin circ si ati reusit VIDEO

Tudor Chirila a avut o iesire nervoasa in cadrul matinalului de la Digi FM, prezentat de Bogdan Miu si Catalin Striblea, din cauza unor glume la adresa lui pe care le-a considerat nepotrivite. Cantaretul le-a reprosat realizatorilor ca isi doresc circ, desi el a fost invitat sa vorbeasca despre muzica, si i-a fortat sa incheie emisiunea mai devreme.

Andreea Raicu, prima reactie dupa ce Tudor Chirila si-a iesit din pepeni in direct

Dupa ce Tudor Chirila i-a luat apararea in direct, in cadrul unei emisiuni de radio, Andreea Raicu a avut o reactie inedita pe pagina sa de Facebook. Andreea Raicu a postat un mesaj de suflet pe pagina sa.

Andreea Raicu, prima reactie dupa ce Tudor Chirila i-a luat apararea in direct: Fii recunoscator...

Dupa ce Tudor Chirila i-a luat apararea in direct, Andreea Raicu a avut o reactie inedita pe pagina sa de Facebook. Artistul s-a enervat in timpul unui interviu, la un post de radio, dupa ce.

Tudor Chirila, scandal-monstru in direct pe post. A luat foc dupa o gluma de c***t cu Andreea Raicu

Reactie nervoasa a lui Tudor Chirila, din cauza unei glume cu Andreea Raicu. Invitat la un post de radio, unul dintre prezentatori a facut o gluma pe seama unui album al sau. Stiti care este cel mai.

Tudor Chirila, iesire nervoasa dupa o gluma cu Andreea Raicu: Mi se pare de c***t. Voiati sa iasa putin circ si ati reusit (VIDEO)

Invitat la matinalul Digi FM, Tudor Chirila nu s-a aratat deloc entuziasmat de glumele prezentatorilor, izbucnind la un moment dat, fortandu-i pe realizatori sa incheie emisiunea mai devreme. Dupa ce.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )