Libnet.ro
UNICEF

18:46

Tudor Chirila: Mi-e TEAMA ca vom asista din nou la DIVERSIUNEA unor GALERII (VIDEO)

B1 B1,
Tudor Chirila: Mi-e TEAMA ca vom asista din nou la DIVERSIUNEA unor GALERII (VIDEO)

Solistul trupei Vama, Tudor Chirila, a transmis un avertisment in legatura cu posibile incidente violente de la protestele din Capitala. Acesta a declarat ca a auzit o petarda care a explodat in. continuă pe B1

Tudor Chirila: Dragnea si PSD au reusit performanta de a reduce la zero semnificatia si continutul functiei de prim-ministru in Romania

Cu o zi inainte de protestele de amploare care sunt anuntate in Capitala, Tudor Chirila a publicat pe Facebook un mesaj in care ii indeamna pe romani sa iasa in strada.

Tudor Chirila, despre scandalul din PSD: Al treilea prim-ministru va avea aceeasi soarta. Tot sub ochii nostri

Tudor Chirila si-a exprimat supararea in legatura cu scandalul politic izbucnit in PSD pe Facebook. Acesta le-a spus celor care il urmaresc sa il insoteasca la protestele din.

Biblioteca Digitala a Bucurestilor este DIN NOU ONLINE

Biblioteca Digitala a Bucurestilor este din nou online, incepand de joi, urmare a interventiei unei echipe de specialisti de la Compania Municipala Tehnologia Informatiei, care in ultimele.

Gigi Dragomir, din nou la sefia ANRM

ACTUALIZARE 15: 43 Gigi Dradomir a fost numit, din nou, in functia de presedinte al ANRM, potrivit unei decizii a lui Mihai Fifor, publicata in monitorul oficial. ---------- Asociatia Romana a Companiilor de Explorare si Productie Petroliera ROPEPCA) a respins, ieri, printr-un comunicat, acuzatiile grave si nejustificate aduse impotriva producatorilor romani de gaze naturale, acuzatii care se refera la presupusa plata necorespunzatoare a redeventelor pentru gazele naturale, despre care spune ca sunt intalnite din ce in ce mai des in spatiul public.

Tudor Chirila previziuni SUMBRE: Al treilea prim-ministru va avea ACEEASI SOARTA. Preocupati de furaciune si putere, pesedistii nu au cum sa guverneze

Tudor Chirilacrede ca inPSDa inceput o lupta incredibila pentru putere, fapt care dezbina partidul condus de Liviu Dragnea. Sub ochii nostri, deja obisnuiti cu.

A rezistat doar 10 ore in libertate. A fost eliberat dimineata si dupa-amiaza avea din nou catusele la maini

Un barbat din Dambovita proaspat eliberat din penitenciar ilustreaza perfect zicala: naravul din fire n-are mantuire. Barbatul a fost prins la furat, la doar zece ore de la momentul in care.

Ungurii il TAXEAZA din nou pe Mihai Tudose pentru declaratia acestuia despre autonomia tinutului secuiesc

Principalul partid de guvernamant din Ungaria, FIDESZ, a transmis un mesaj transant referitor la demisia prim-ministrului Mihai Tudose, potrivit caruia nu deplange caderea Guvernului Tudose. Nu.

Ungurii il TAXEAZA din nou pe Mihai Tudose pentru declaratia acestuia despre autonomia Tinutului Secuiesc

Principalul partid de guvernamant din Ungaria, FIDESZ, a transmis un mesaj transant referitor la demisia prim-ministrului Mihai Tudose, potrivit caruia nu deplange caderea Guvernului Tudose. Nu.

Socialistii moldoveni cer din nou ca Traian Basescu sa fie declarat persona non-grata in Republica Moldova: Actiunile lui sunt un act de agresiune

Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) condamna categoric intentia cetateanului roman Traian Basescu de a inainta in Parlamentul Romaniei o initiativa legislativa privind Unirea cu Republica Moldova, a transmis PSRM, miercuri, printr-un comunicat de presa. Socialistii moldoveni sustin ca actiunile lui Basescu ar fi un act de agresiune impotriva independentei Republicii Moldova, care incalca grav Constitutia tarii si principiile dreptului international, scrie Agora. md.

Turbomecanica - din nou printre performerii bursei

Dupa cresterea spectaculoasa din anul trecut, actiunile Turbomecanica TBM), care au urcat cu 7%, in raport cu moneda euro, in intervalul 8 ianuarie - 15 ianuarie, revin printre cele mai rentabile titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la B1

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )