Libnet.ro
UNICEF

05:30

Tudor Chirila se pregateste sa devina din nou tata

Antena3 Antena3,
Tudor Chirila se pregateste sa devina din nou tata

La un an si jumatate dupa ce a devenit tata, Tudor Chirila se pregateste din nou sa schimbe scutece. continuă pe Antena3

Migranti: Nu se pune problema sa se intample din nou in 2016 ce s-a petrecut in 2015 (Francois Hollande)

Presedintele francez, Francois Hollande, a subliniat, intr-un interviu care urma sa apara in editia de miercuri a cotidianului german Bild, ca nu se pune problema sa se intample din nou in 2016 ce s-a petrecut in 2015 in fata afluxului de refugiati in Europa, potrivit AF, relateaza Agerpres.

Basescu il ataca din nou pe ministrul Agriculturii: Are probleme la cap

Fostul presedinte Traian Basescu il ataca din nou pe ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, despre care spune ca are probleme la cap si ca ar trebui sa faca o vizita pe la.

Minerii vin din nou in Bucuresti

Membrii Federatiei Nationale de Mine din Energie pleaca luni, 11 aprilie, intr-un mars de 320 de kilometri, de la Targu Jiu pana la Bucuresti, protestand fata de situatia Complexului Energetic Oltenia si a sistemului energetic, in general, se arata intr-un comunicat al Federatiei citat de Agerpres.

Volumul derivatelor, din nou in coborare

Dupa volumul bun consemnat in prima sedinta din aprilie, participantii de pe piata Sibex au redevenit pasivi in prima parte a sesiunii de la debutul saptamanii in curs.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )