Libnet.ro
UNICEF

10:31

Tudor Chirila: Violenta NU este o solutie! Invit pe toata lumea la un miting PASNIC. Eu voi fi acolo! (VIDEO)

B1 B1,
Tudor Chirila: Violenta NU este o solutie! Invit pe toata lumea la un miting PASNIC. Eu voi fi acolo! (VIDEO)

Tudor Chirila a anuntat ca va fi prezent la mitingul din Piata Victoriei, alaturi de colegii din Vama si de alti prieteni. Artistul a insistat ca violenta nu este o solutie si a indemnat la un miting. continuă pe B1

Tudor Chirila a lansat imnul Mitingului Diasporei! InTaraInCareMAmNascut

Tudor Chirila a lansat o piesa cu un mesaj puternic, despre care multi spun ca este Imnul Mitingului Diasporei, manifestatia romanilor reveniti in tara contra actualei conduceri politice, eveniment ce ar urma sa aiba loc vineri, 10 august.

Cantec cu mesaj lansat de Tudor Chirila cu doua zile inaintea protestului diasporei: E o limonada amara cu o lingurita de speranta. Este umilul nostru cadou si al unei echipe de oameni inimosi pentru cauza exilului nedorit (VIDEO)

Tudor Chirila a dedicat, cu doua zile inaintea protestului, o melodie tuturor romanilor din Diaspora si le-a adresat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj emotionant. Jean Moscopol a murit in exil. A parasit.

Cand si-au facut juramintele de casatorie, au incheiat un legamant bizar. Peste ani, toata lumea s-a crucit cand a aflat adevarul. Este cel mai urat cosmar

Cand si-au facut juramintele de casatorie, au incheiat un legamant bizar. Peste ani, toata lumea s-a crucit cand a aflat adevarul. Povestea de iubire dintre Kelly si Jason Cochran a inceput cu un acord.

A postat un mesaj ciudat prin cartier, iar toata lumea a crezut-o nebuna. Dar apoi cand si-au dat seama despre ce e vorba, toti s-au emotionat (FOTO)

A postat un mesaj bizar prin cartier, iar toata lumea a crezut-o nebuna. insa cand au citit pana la capat, toti s-au emotionat si cativa dintre ei chiar s-au grabit sa o ajute. Vreau sa imprumut o.

isi faceau pozele de nunta, cand mirele a luat-o la fuga si s-a aruncat in mare. Acum toata lumea vorbeste despre el

Isi faceau pozele de nunta, cand mirele a luat-o la fuga si s-a aruncat in mare. Nimeni nu intelegea ce se intampla, insa cand au inteles, toata lumea a fost impresionata.

Tudor Chirila, dupa incidentele violente de la mitingul diasporei: Instigatorii trebuie izolati. O Romanie normala nu se obtine prin violenta VIDEO

Tudor Chiria a facut apel la calm dupa incidentele violente din Piata Victoriei, in care jandarmii au recurs la gaze lacrimogene pentru a opri inaintarea manifestantilor. Artistul subliniaza ca violenta nu este o solutie, ci un numar cat mai mare de oameni pasnici va reusi sa faca diferenta la mitingul Diasporei.

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3285 seconds )