Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudor Giurgiu, despre manelele de la Gala Gopo: Stiam ca va fi o bomba. Au fost probleme la executie

Adevărul Adevărul,
Tudor Giurgiu, despre manelele de la Gala Gopo: Stiam ca va fi o bomba. Au fost probleme la executie

In emisiunea in fata ta, de pe DigiTv, regizorul Tudor Giurgiu a vorbit despre despre momentul de la Gala Gopo. Momentul in care s-au cantat manele a creat controverse: Stiam ca va fi o bomba, a spus Tudor Giurgiu, in emisiune. continuă pe Adevărul

Tudor Giurgiu, despre manelele de la Gala Gopo: Stiam ca va fi o bomba. Ce nu a fost bine a fost executia

In emisiunea in fata ta, de pe DigiTv, regizorul Tudor Giurgiu a vorbit despre momentul manelelor de la Gala Gopo, care a creat controverse: Stiam ca va fi o bomba, a spus Tudor Giurgiu, in emisiune.

Tudor Giurgiu si CTP au criticat clipul de promovare a Romaniei: O stupizenie, ridicol de la un cap la altul VIDEO

Regizorul Tudor Giurgiu si jurnalistul Cristian Tudor Popescu au criticat noul clip de promovare a Romaniei, lansat de Ministerul Turismului.

Dragos Bucurenci, replica dura pentru cei indignati ca s-au cantat manele la gala Gopo: Patriotii lu peste prajit, intrebati de unde vine muzica de la Desteapta-te, romane!

Dragos Bucurenci le-a dat o replica dura celor care s-au declarat indignati de mini recitalul de manele sustinut la gala premiilor Gopo si in special cantaretului si actorului Mihai Margineanu, unul dintre ce.

Dragos Bucurenci, replica dura pentru cei indignati ca s-au cantat manele la gala Gopo:Patriotii lu peste prajit, intrebati de unde vine muzica de la Desteapta-te, romane!

Activist civic, jurnalist si consultant in comunicare, Dragos Bucurenci le-a dat o replica dura celor care s-au declarat indignati de mini recitalul de manele sustinut la gala premiilor Gopo si in special cantaretului si actorului Mihai Margineanu, unul dintre cei mai aprigi critici ai momentului.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )