Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudore Toader, dupa intalnirea cu Dragnea: Am discutat despre sesizarea la CCR privind completele de judecata

Antena3 Antena3,
Tudore Toader, dupa intalnirea cu Dragnea: Am discutat despre sesizarea la CCR privind completele de judecata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti ca s-a intalnit cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pentru a discuta despre sesizarea la Curtea Constitutionala privind conflictul juridic de. continuă pe Antena3

Am discutat despre sedinta CCR de miercuri

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat marti, dupa ce s-a intalnit cu Liviu Dragnea in biroul acestuia de la Parlament, ca au discutat despre sedinta CCR de miercuri in care va fi dezbatuta sesizarea Guvernului privind conflictul juridic Parlament - ICCJ pe tema constituirii completelor de judecatori. intrebat daca i se pare normala o intalnire cu o persoana direct interesata de acest subiect -avand in vedere ca Dragnea a contestat modul in care a fost compus completul care judeca recursul in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman - Toader a spus ca nu a discutat cu un justitiabil, ci cu al treilea om in stat.

Tudorel Toader, dupa discutia cu Liviu Dragnea: `Eu nu m-am intalnit cu un justitiabil, ci cu cel de-al treilea om in statul roman`. Despre ce au vorbit cei doi (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca la intalnirea cu liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a discutat despre faptul ca judecatorii de la Curtea Constitutionala vor lua o decizie, miercuri, cu privire la se.

Ce au discutat, de fapt, Tudorel Toader si Liviu Dragnea

Tudorel Toader a avut, marti, o intrevedere la Palatul Parlamentului, cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Ministrul Justitiei a declarat ca au discutat despre decizia pe care urmeaza sa o ia CCR.

Liviu Dragnea vorbeste despre demisie: Eu nu-i doresc altui coleg sa aiba inconstienta mea sa se lase ciuruit in felul acesta (VIDEO)

Liviu Dragnea a explicat de ce nu si-a dat demisia pana acum de la conducerea PSD, desi s-a plans in ultima perioada ca este supus unor presiuni foarte mari. Pentru a nu pune in pamant si a nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )