Libnet.ro
UNICEF

07:15

Tudorel Toader, anunt dupa atacurile lui Frans Timmermans: Numirile de procurori in Uniunea Europeana sunt politice

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, anunt dupa atacurile lui Frans Timmermans: Numirile de procurori in Uniunea Europeana sunt politice

Tudorel Toader, va face delaratii de presa, miercuri, la ora 15: 00, la Ministerul Justitiei, dupa atacurile lansate de prim - vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Frans Timmermans, prim-. continuă pe Antena3

Tudorel Toader atenteaza la scaunul lui Frans Timmermans

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat luni pe pagina sa de Facebook o fotografie din biroul de la Bruxelles, unde s-a asezat pe locul rezervat prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, un constant critic al reformelor din justitie, Frans Timmermans.

Europarlamentarul Norica Nicolai, reactie la discursul lui Frans Timmermans: Doar atacuri care, cu siguranta, au o motivatie politica si electorala

Europarlamentarul ALDENorica Nicolai a avut o prima reactie dupa discursul lui Frans Timmermans, spunand ca este unul pur electoral. Doar atacuri care, cu siguranta, au o motivatie politica si.

Tudorel Toader, mesaj din biroul de la Bruxelles

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a postat luni pe Facebook o fotografie cu el din biroul de la Bruxelles. Mai exact, de la biroul prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, unul dintre cei mai mari critici ai modificarilor aduse legilor justitiei.

TUDOREL TOADER II RASPUNDE LUI TIMMERMANS: Niciun factor nu poate solicita inceperea sau oprirea unei anchete penale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat astazi ca nici factorul politic si nici alti factori nu pot solicita inceperea sau oprirea unei anchete penale, dupa cum nu pot face solicitari nici in legatura cu modul de solutionare a respectivei anchete.

Ilan Laufer, consilierul Vioricai Dancila, ATAC DUR la adresa lui Frans Timmermans: Tratati Romania ca pe o colonie, cu presiuni si amenintari, iar apoi ne dati lectii cu privire la statul de drept

Ilan Laufer, consilier al premierului Viorica Dancila, a lansat un atac dur la adresa prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, in contextul in care acesta a avertizat Guvernul PSD-ALDE sa nu.

Ilan Laufer, atac la Frans Timmermans: Romania nu este colonia dumneavoastra

Ilan Laufer, proaspatul lider al organizatiei PSD din Statele Unite, l-a atacat miercuri pe prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, spunand despre acesta ca este intr-o campanie electorala si ca trateaza Romania ca pe o colonie personala.

Frans Timmermans: Doamna Kovesi este candidata preferata de Parlamentul European

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat ca Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a DNA, este candidata preferata de Parlamentul Europeanpentru a ocupa postul de procuror-sef.

Frans Timmermans, afirmatii dure despre statul de drept in Romania: Avertizez Guvernul roman sa nu intreprinda actiuni care sa afecteze sistemul judiciar

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a facut o serie deafirmatii dure cu privire la statul de drept in Romania. As vrea sa avertizez Romania, Guvernul roman sa nu intreprinda.

Tudorel Toader, prima reactie dupa ce Iohannis a anuntat consultarea Parlamentului pe referendum. Cum justifica ordonantele de urgenta

Ministrul Justitiei a avut marti prima reactie dupa anuntul presedintelui Iohannis de consultare a Parlamentului pentru a extinde aria de cuprindere a referendumului si dupa ce a avertizat Guvernul sa nu mai adopte ordonante de urgenta pe justitie. Tudorel Toader spune ca legea fundamentala a tarii prevede posibilitatea ca in situatii exceptionale Executivul sa emita ordonante de urgenta, iar pentru ca prevederea sa fie scoasa din Constitutie este necesara o procedura de revizuire.

Liviu Dragnea in SEDINTAcu Viorica Dancila, Calin Popescu Tariceanu si Tudorel Toader, la scurt timp de la discursul lui Klaus Iohannis

Marti, presedintele PSD, Liviu Dragnea si presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, au intrat intr-o intalnirecu premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )