Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader, anunt important desprepropunerile de numire a doi procurori-sefi in Parchetul General

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, anunt important desprepropunerile de numire a doi procurori-sefi in Parchetul General

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri, ca a transmis catre presedintele Klaus Iohannis propunerile de numire a Antoniei Constantin in functia de procuror-sef al Sectiei Judiciare din. continuă pe Antena3

Tudorel Toader a transmis presedintelui propunerea de numire a Adinei Florea n fruntea DNA / Aceasta a primit aviz negativ de la CSM, care a acuzat sincope n raportarea la valori precum onestitate si impartialitate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis luni presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea in functia de procuror sef DNA. Adina Florea a primit in urma cu o saptamana aviz negativ de la Consiliul Superior al Magistraturii, care a vorbit despre o rezistenta la stres si o capacitate de analiza scazute si sincope in raportarea la valori precum onestitate si impartialitate. De notat ca presedintele poate refuza o singura data propunerea formulata de ministrul Justitiei.

SONDAJ Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a transmis presedintelui propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA. Ce crezi ca va face presedintele?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA. Propunerea vine in pofida avizului negativ dat de CSM, care a acuzat rezistenta redusa la stres, capacitate scazuta de analiza si sincope in raportarea la valori precum onestitate si impartialitate. in conditiile in care poate refuza o singura data propunerea formulata de ministrul Justitiei, ce crezi ca va face presedintele?Participa la sondajul HotNews. ro.

Tudorel Toader ignora avizul CSM si trimite candidatura Adinei Florea presedintelui Klaus Iohannis

Ministru justitiei, Tudorel Toader, a trimis luni presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea in functia de procuror-sef al DNA, cu toate ca CSM a avut un aviz negativ si extrem de critic la adresa candidatei lui Toader.

Tudorel Toader: Am transmis presedintelui Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA

Ministrul Justitiei anunta astazi daca ii propune presedintelui ca Adina Florea sa fie noul sef al DNA! Tudorel Toader va analiza avizul negativ al CSM pentru cea pe care a propus-o in locul Laurei Codruta.

PNL anunta ca va depune o motiune impotriva lui Tudorel Toader: isi asigura titulatura de calau al independentei justitiei

PNL va depune o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care liberalii il acuza ca se transforma intr-un calau al independentei justitiei. PNL, in situatia grava in.

Tudorel Toader a trimis presedintelui propunerile pentru conducerea Sectiei Judiciare din cadrul Parchetului General

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri, ca a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerile pentru ocuparea functiilor de conducere la Sectia Judiciara din cadrul Parchetului General. Antonia-Eleonora Constantin a fost propusa pentru ocuparea functiei de procuror-sef, iar Iuliana Nedelcu, pentru cea de procuror-sef adjunct.

VIDEO Liviu Avram, dupa reactia CSM pe OUG: Avem dovada scrisa ca Tudorel Toader legifereaza in favoarea infractorilor

Jurnalistul Liviu Avram a vorbit, intr-o interventie live pe pagina de Facebook Adevarul. ro, despre reactia CSM privind Ordonanta de Urgenta pe legile Justitiei, spunand ca avem prima dovada scrisa ca Tudorel Toader lucreaza si legifereaza in favoarea infractorilor, OUG-ul aprobat de Guvern lasand posibilitatea inculpatilor de a contesta capacitatea legala a procurorilor de a intocmi acte si rechizitorii.

Turcan, despre OUG pe legile justitiei: O smecherie prin care Tudorel Toader a desfiintat activitatea DNA / Dragnea si-a dat afara procurorul de caz din dosarul TelDrum

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a scris miercuri peFacebookca prin adoptarea OUG care modifica legile justitiei, Tudorel Toader a desfiintat activitatea DNA, iar coruptii au deschis deja sampania, pentru ca zeci de procurori vor fi scosi din institutie, facand referire si la procurorul Alexandra Lancranjan care a instrumentat dosarul TelDrum.

Catalin Predoiu: Tudorel Toader a inchis practic DNA

Deputatul PNL Catalin Predoiu sustine ca, prin ordonanta de urgenta privind legile justitiei publicata marti, ministrul Tudorel Toader a inchis practic DNA, iar MCV a devenit un acronim pentru Marea.

Catalin Predoiu, reactie vehementa dupa OUG pe legile justitiei: Tudorel Toader a inchis practic DNA, iar MCV devine un acronim pentru Marea Coruptie Vesela

Deputatul PNL Catalin Predoiu, fost ministru al Justitiei, reactioneaza dur dupa publicarea Ordonantei de Urgenta OUG) pe legile justitiei, promovata de Tudorel Toader. Liberalul sustine ca, prin aceasta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )