Libnet.ro
UNICEF

17:00

Tudorel Toader anunta ca isi pregateste propria evaluare: Mai devreme sau mai tarziu voi pleca din aceasta functie

B1 B1,
Tudorel Toader anunta ca isi pregateste propria evaluare: Mai devreme sau mai tarziu voi pleca din aceasta functie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca pregateste o noua evaluare. Este vorba despre un raport al activitatii sale in cei doi ani de madat pe care il va face public. in cateva zile voi . continuă pe B1

Codrin Stefanescu isi pierde rabdarea cu ministrul Justitiei: Noi, cei din PSD, asteptam ca domnul Tudorel Toader sa faca TREI PASI MARI

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, i-a transmis, luni seara, ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca social-democratii asteapta ca el sa faca trei pasi mari. Astfel, Stefanescu.

Tudorel Toader, despre revocarea lui Augustin Lazar: Eu, ca ministru al Justitiei, nu pot sesiza CCR, ci premierul. Nu e alta cale de urmat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, luni, ca nu poate sesiza, ca ministru, Curtea Constitutionala, ci premierul trebuie sa faca sesizarea Curtii cu privire la situatia procurorului general al Romaniei, a carui revocare Toader a propus-o in urma cu mai multe luni. Nu e alta cale de urmat, a spus Toader.

Tudorel Toader, despre modificarea legii recursului compensatoriu: Sa avem ncredere n legiuitor si n presedinte, sa promulge legea si sa faca exact cum si-a dorit

Dupa ce declara ca a stabilit cu premierul solutiile, iar Guvernul va adopta probabil in aceasta saptamana o Ordonanta de Urgenta privind modificarea conditiilor legii recursului compensatoriu, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune acum ca urmeaza sa se intalneasca cu Viorica Dancila si sa ajunga la o concluzie, afirmand ca sunt posibile toate variantele. Trebuie sa avem incredere in legiuitor si in presedinte, care trebuie sa o promulge, a declarat, luni, Tudorel Toader, lasand sa se inteleaga ca nu mai este asa sigura adoptarea unei ordonante.

Tudorel Toader, despre sesizarea CCR in cazul revocarii procurorului general: Decizia o ia doamna prim-ministru

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca in cazul cererii sale de revocare a procurorului general ar putea fi sesizata Curtea Constitutionala. Toader.

Tudorel Toader: Abuzul in serviciu trebuie redefinit. Am incredere ca legiuitorul va gasi o formula buna

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara ca abuzul in serviciu trebuie redefinit, iar acest lucru trebuie facut de Parlament. Abuzul in serviciu trebuie redefinit. Trebuie redefinit.

Tudorel Toader: Societatea trebuie canalizata pe ideea de preventie si de reintegrare

Societatea nu trebuie canalizata pe ideea de construim penitenciare si ii bagam la inchisoare, ci pe ideea de preventie si de reintegrare, a declarat Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, luni seara,.

Tudorel Toader: Abuzul in serviciu trebuie redefinit

Tudorel Toader a declarat, luni, la Sinteza zilei, ca abuzul in serviciu trebuie sa fie redefinit. Abuzul, dupa parerea mea, trebuie redefinit, pentru ca in codurile penale din Europa, Europa cu standardele.

Tudorel Toader: Probabil in termen scurt voi propune o OUG pentru contestatia in anulare a sentintelor date de completurile de 5 judecatori de la inalta Curte, constituite nelegal

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara ca, probabil in termen scurt, va propune o Ordonanta de Urgenta care sa prevada posibilitatea contestatiei in anulare a sentintelor date de co.

Tudorel Toader, la Sinteza zilei. Detalii despre ordonanta pregatita de ministrul Justitiei

Ministru Justitiei, Tudorel Toader, va fi din nou fata in fata cu Mihai Gadea la Sinteza zilei. Ce raspunsuri are la marile scandaluri din justitie? Ce ordonanta a pregatit ministrul Justitiei?.

Tudorel Toader, despre modificarea legii recursului compensatoriu: Sunt posibile toate variantele

Tudorel Toader a facut noi precizari cu privire la modificarile la legea recursului compensatoriu. Ministrul Justitiei a declarat luni, dupa sedinta CSM, ca se va intalni cu premierul Viorica Dancila pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )