Libnet.ro
UNICEF

16:45

Tudorel Toader anunta o OUG pentru revizuirea sentintelor date pe protocoale cu SRI si interceptari ilegale

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader anunta o OUG pentru revizuirea sentintelor date pe protocoale cu SRI si interceptari ilegale

Ministrul Justitiei a anuntat, miercuri seara, ca va propune premierului adoptarea unei OUG prin care persoanele care cred ca au fost condamnate in baza interceptarilor sau a protocoalelor cu SRI sa poata cere revizuirea sentintei. El a spus ca o astfel de ordonanta va fi data intr-un timp scurt, imediat ce se termina concediile, iar prin aceasta ii va fi data incredere romanului ca justitia se infaptuieste asa cum cere Constitutia. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader anunta OUG pentru revizuirea condamnarilor definitive: Un judecator sa verifice daca a fost condamnat pe interceptari nelegale sau protocoale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri seara ca ii va propune premierul Viorica Dancila adoptarea de catre Guvern a unui ordonante de urgenta prin care sa fie schimbate conditiile de.

Ministrul Toader anunta o OUG pentru revizuirea sentintelor date pe protocoale cu SRI si interceptari ilegale

Ministrul Justitiei a anuntat, miercuri seara, ca va propune premierului adoptarea unei OUG prin care persoanele care cred ca au fost condamnate in baza interceptarilor sau a protocoalelor cu SRI sa poata cere revizuirea sentintei. El a spus ca o astfel de ordonanta va fi data intr-un timp scurt, imediat ce se termina concediile, iar prin aceasta ii va fi data incredere romanului ca justitia se infaptuieste asa cum cere Constitutia.

Tudorel Toader vrea OUG prin care sa fie revizuite condamnarile date n baza protocoalelor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca va propune adoptarea unei ordonante de urgenta care sa dea posibilitatea oricarui condamnat care are sentimentul, convingerea ca a fost condamnat pe nedrept, in baza protocoalelor semnate cu SRI sau a unor interceptari facute de SRI, sa solicite unui judecator revizuirea sentintei.

Tudorel Toader vrea OUG prin care sa poata fi revizuite condamnarile date n baza protocoalelor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca va propune curand adoptarea unei ordonante de urgenta care sa dea posibilitatea oricarui condamnat care are sentimentul, convingerea ca a fost condamnat pe nedrept, in baza protocoalelor semnate cu SRI sau a unor interceptari facute de SRI, sa solicite unui judecator revizuirea sentintei.

Tudorel Toader anunta EPURARI MASIVE la DNA: Multi dintre procurori trebuie trimisi inapoi la structurile de unde au fost adusi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri seara, in contextul in care a respins pe toti cei patru candidati pentru sefia DNA, ca isi doreste un procuror-sef care odata numit sa reformeze.

Tudorel Toader anunta ca va face DEZVALUIRI de proportii despre DNA: Voi posta procedura dupa care s-au facut numirile din 2004 pana azi

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat ca va publica informatii cu privire la procedura prin care au fost numiti sefii de parchete incepand din anul 2004. Probabil, totusi, voi posta astazi sa.

Cutremur in JUSTITIE! Tudorel Toader anunta o EVALUARE a procurorului general. Ce spune despre sefia DNA

Procurorul general pare sa fi intrat in dizgratiile lui Tudorel Toader. Ministrul Justitiei lasa sa se inteleaga ca Augustin Lazar urmeaza sa fie supus unei evaluari asemanatoare celei la care a fost.

Radu Banciu, dupa ce Tudorel Toader a cerut proiect pentru sefia DNA: Cum s-ar fi prezentat Dancila daca trebuia sa prezinte si ea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu afirmatiile lui Tudorel Toader privind motivele pentru care a refuzat cele patru candidaturi la sefia DNA si cerinta acestuia privind.

Ministrul Justitiei cere revizuirea sentintelor date pe protocoalele cu serviciile secrete: Voi propune o ordonanta de urgenta!

Ministrul Justitiei va propune adoptarea unei ordonante de urgenta prin care va da sansa celui care are sentimentul ca e condamnat pe nedrept, pe protocoale sau interceptari nelegale, sa se convinga daca e.

Tudorel Toader, explicatiile care arunca in aer justitia

Anunt incendiar facut de ministrul justitiei, Tudorel Toader. Potrivit acestuia, orice roman care simte ca a fost condamnat pe probe nelegale poate cere revizuirea dupa ce intra in vigoare modificarile la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )