Libnet.ro
UNICEF

21:00

Tudorel Toader arunca orice responsabilitate privind legea recursului compensatoriu: A fost initiata de Guvernul tehnocrat. Criminalul de la Medias nu era eliberat pe baza legii (VIDEO)

B1 B1,
Tudorel Toader arunca orice responsabilitate privind legea recursului compensatoriu: A fost initiata de Guvernul tehnocrat. Criminalul de la Medias nu era eliberat pe baza legii (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, paseaza orice responsabilitate privind legea recursului compensatoriu care a scos din puscarii infractori periculosi ce au recidivat comitand crime sau. continuă pe B1

Tudorel Toader insista: nu-si asuma legea recursului compensatoriu, dnd vina pe guvernul Ciolos

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu-si asuma legea recursului compensatoriu, insistand ca aceasta a fost initiata in timpul guvernarii Ciolos, adoptata de parlament si intrata in vigoare la scurt timp dupa ce el a devenit ministru.

CIOLOS: Legea recursului compensatoriu a fost initiata la propunerea lui Florin Iordache

Fostul premier Dacian Ciolos precizeaza ca stenograma sedintei de Guvern din 31 ianuarie 2017 arata ca Executivul Grindeanu a adoptat pe repede inainte proiectul de lege a recursului compensatoriu, pe care acum nu si-l asuma. Stenograma sedintei de Guvern din 31 ianuarie 2017 arata ca Executivul Grindeanu a adoptat pe repede inainte proiectul de lege a recursului compensatoriu pe care acum nu si-l asuma. Legea a fost initiata la propunerea lui Florin Iordache in aceeasi zi in care a fost aprobata si celebra OUG 13. Guvernul a trimis-o in Parlamentul in care Coalitia PSD-ALDE are majoritate, scrie Ciolos pe pagina sa de Facebook, postand si partea respectiva din stenograma. Dacian Ciolos mai afirma ca PSD a adoptat apoi Legea recursului compensatoriu cu introducerea unor masuri care au permis eliberarea a mii de condamnati inainte de termen, iar Comisia juridica a Parlamentului care a adoptat Legea recursului compensatoriu a fost condusa de acelasi Florin Iordache, initiatorul legii in Guvern. Ministrul Tudorel Toader si propaganda PSD incearca azi sa arunce vina asupra Guvernului Ciolos, care propunea o cu totul alta forma a legii, fara legatura cu forma initiata si adoptata de PSD, afirma fostul premier, conform News. ro. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca Legea recursului compensatoriu a fost promovata de Guvernul tehnocrat, a fost votata si de parlamentari USR si PNL, iar presedintele a promulgat-o fara sa o atace la CCR. Si PSD l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca a promulgat Legea Pruna a recursului compensatoriu fara sa o conteste la Curtea Constitutionala si fara sa o trimita la reexaminare si ca protesta in strada fata de gratierea detinutilor non-violenti, iar acum cere solutii Guvernului dupa ce premierul deja a anuntat ca va veni cu solutii in cazul acestei legi.

TOADER, DESPRE LEGEA RECURSULUI COMPENSATORIU: A fost votata de PNL, USR si promulgata de Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat astazi ca Legea recursului compensatoriu a fost promovata de Guvernul tehnocrat, a fost votata si de parlamentari USR si PNL, iar presedintele a promulgat-o fara sa o atace la CCR.

Tudorel Toader reia explicatiile referitoare la legea privind recursul compensatoriu

Ministrul Justitiei Tudorel Toader afirma referitor la legea privind recursul compensatoriu ca, la vremea respectiva, CSM a considerat ca pentru a fi efective, cele 3 zile pot fi considerate ca fiind efectiv executate, in locul unui beneficiu la liberarea conditionata, propunerea fiind insusita de Senat.

Tudorel Toader sustine ca Ministerul Justitiei s-a exprimat n sensul ca legea recursului compensatoriu este neconstitutionala, dar Decizia CCR arata ca Guvernul nu a trimis niciun punct de vedere

Tudorel Toader sustine ca Ministerul Justitiei s-a exprimat in sensul ca legea privind recursul compensatoriu este neconstitutionala, insa decizia Curtii Constitutionale care respingea o obiectie de neconstitutionalitate depusa de PNL si USR precizeaza clar ca presedintele Senatului si Guvernul nu au comunicat un punct de vedere.

Tudorel Toader, despre legea recursului compensatoriu: Ciolos a initiat-o!

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, revine cu precizari privind recursul compensatoriu, intr-o postare pe Facebook. Simple precizari: In repetate randuri, am arata urmatoarele: proiectul de lege.

Tudorel Toader se dezice de legea recursului compensatoriu: Ministerul Justitiei s-a exprimat in sensul ca legea este neconstitutionala

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, incearca din nou sa se delimiteze de legea recursului compensatoriu. intr-o ampla postare pe Facebook, Toader prezinta traseul legislativ al acestui act normativ, subliniind c.

Tudorel Toader: Ministerul Justitiei nu a fost de acord cu modificarile la legea recursului compensatoriu si a considerat ca este neconstitutionala

Ministrul Justitiei a continuat, marti, sa se delimiteze de legea recursului compensatoriu, Tudorel Toader spunand intr-o postare de Facebook, ca MJ nu a fost de acord cu modificarile propuse si ca a considerat legea neconstitutionala.

Subiectele zilei: Tudorel Toader si legea borfasilor, subiectul central al zilei; De ce nu foloseste nimeni terminalul Multimodal Straulesti. Parcarea prea scumpa: 1 leu/ora; Reportaj FAZ despre cartierul Burnt Oak, Mica Romnie din Londra

Crima de la Medias si recursul compensatoriu tin prima pagina a presei interne. 402 detinuti au fost eliberati pe baza recursului compensatoriu. Dintre acestia, 742 au revenit in puscarie. Toader nu-si asuma legea recursului compensatoriu. Incredibil. Si strigator la cer. Tudorel Toader n-a demisionat din functie nici dupa abominabila crima din Medias, titreaza Deutsche Welle.

Tudorel Toader, despre o ordonanta de abrogare a legii recursului compensatoriu: Ce, este treaba ministrului Justitiei sa dea ordonante? Mai intai sa isi asume consecintele legii initiatorii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni ca nu el este cel care trebuie sa ia o decizie cu privire la o eventuala abrogare a legii recursului compensatoriu. Asta dupa ce USR a solicitat ca Guvernul sa.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )