Libnet.ro
UNICEF

05:15

Tudorel Toader, asteptat cu RAHAT de protestatarii din Timisoara: Ministrul Justitiei, un COMUNIST MANJIT (FOTO)

B1 B1,
Tudorel Toader, asteptat cu RAHAT de protestatarii din Timisoara: Ministrul Justitiei, un COMUNIST MANJIT (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este asteptat la Timisioara cu proteste. Manifestantii s-au inarmat cu RAHAT si asteapta in fata Universitatii de Vest din Timisoara venirea lui. continuă pe B1

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, asteptat cu rahat la Timisoara

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost asteptat luni la bilantul Curtii de Apel Timisoara, prezentat la Universitatea de Vest din Timisoara.

TUDOREL TOADER: Un judecator poate sa devina procuror european

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca un judecator poate sa devina procuror la Parchetul European.

TUDOREL TOADER: Noua ordonanta pe OUG 7, se va da saptamana viitoare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, astazi, dupa discutiile de la Guvern cu reprezentantii unor asociatii de magistrati, ca va fi abrogat articolul din OUG 7/2019 prin care judecatorii puteau fi numiti sefi de parchete.

Tudorel Toader, modificari minore la OUG 7: Se abroga articolul care permitea judecatorilor sa devina sefi de parchete, dar acestia vor fi numiti tot politic (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat concluziile intalnirii de la Guvern pe care a avut-o cu asociatiile de magistrati, dar a anuntat doar schimbari minore la controversata OUG 7. Mai exact, Toader.

Tudorel Toader, anunt dupa negocierile cu magistratii: Legile, trimise la CSM cu 5 zile inainte

Ministrul Justitiei sustineo conferinta de presa, la Palatul Victoiria. Tudorel Toader a declarat ca s-au gasit cele mai bune solutii pentru sistem. Am avut o intrevedere cu.

Studentii la Drept din Iasi critica dur ordonanta rectorului Tudorel Toader. Ca viitori practicieni, privim cu ingrijorare si indignare situatia actuala

Asociatia Studentilor de la Drept ASD) de la Facultatea de Drept a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, unde rector suspendat este ministrul Justitiei Tudorel Toader, a anuntat ca sustine demersurile judecatorilor si procurorilor din tara si denunta OUG 7/2019.

Tudorel Toader: Un judecator poate sa devina procuror european, potrivit Regulamentului UE de infiintare a Parchetului European

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris, vineri dimineata, pe Facebook, raspunzand unor critici referitoare la OUG care stabileste criteriile pentru desemnarea reprezentantului Romaniei in Colegiul Parchetul European, ca un judecator poate sa devina procuror european, acest lucru fiind prevazut in Regulamentul Uniunii Europene de infiintare a Parchetului European.

Asociatia Initiativa pentru Justitie cere demisia lui Tudorel Toader: Avocatul Poporului sa-si indeplineasca, in ceasul al doisprezecelea, rolul constitutional

Procurorii din Asociatiei Initiativa pentru Justitie, care au declinat duminica invitatia prim-ministrului la discutii, ii solicita demisia lui Tudorel Toader, iar in cazul in care acesta refuza, revocarea sa din functie.

Tudorel Toader, anunt despre procurorul european

Tudorel Toader a explicat, vineri dimineata, ca reglementarea privind candidatii pentru sefia parchetului european respecta regulamentul acestuia, in sensul ca este permisa inscrierea in competitie atat a pr.

Uzina Continental din Timisoara a produs 92.000.000 de componente electronice pentru vehicule

Fabrica de componente electronice Continental din Timisoara a produs si livrat 92 de milioane de componente in 11 ani de activitate. 5 milioane dintre acestea au fost realizate in 2018.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )