Libnet.ro
UNICEF

18:45

Tudorel Toader, atac dur la Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, atac dur la Ludovic Orban

La ora 12:00 vom sti cine este noul sef al DNA, a anuntat in urma cu putin timp ministrul Tudorel Toader. Acesta l-a acuzat pe liderul liberalilor, Ludovic Orban ca face declaratii politice, cand cere. continuă pe Antena3

TUDOREL TOADER atacat DUR dupa respingerea candidatilor pentru sefia DNA: Aplica principiul sovietic potrivit caruia reluam procedura pana iese cum vrem noi

Decizia ministrului Jusatitiei, Tudorel Toader, de a respinge toti cei patru candidati la sefia DNA este inadmisibila, considera PNL. Decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a refuza desemnarea.

TUDOREL TOADER iese la rampa dupa solicitarea URGENTA a lui LUDOVIC ORBAN: Stie ca realitatea juridica este alta

Tudorel Toader, a reactionat dupa ce seful PNL, Ludovic Orban, a solicitat, joi, ministrului Justitiei sa trimita catre CSM toate dosarele candidatilor inscrisi pentru functia de procuror-sef al DNA, pentru.

Ludovic Orban, atac dur la Liviu Dragnea: Sa o tina acasa pe Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ii cere liderului social-democrat, Liviu Dragnea, sa o tina acasa pe premierul Viorica Dancila dupa gafa monumentala comisa in Muntenegru, cand a confundat capitala.

SONDAJ De ce crezi ca i-a respins Tudorel Toader pe toti candidatii la sefia DNA?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a respins pe toti cei patru candidati la sefia DNA, procedura urmand sa fie reluata. Anuntul oficial face trimitere la calitatea programelor manageriale. Fostul presedinte CCR, Augustin Zegrean, liderul PNL Ludovic Orban si presedintele USR Dan Barna au pus sub semnul intrebarii motivele deciziei, in timp ce Eugen Nicolicea a aparat-o. Sondaj HotNews. ro: De ce crezi ca a respins ministrul Toader toate cele patru candidaturi?.

Tudorel Toader iese la ATAC si cutremura Justitia: Pentru a se cunoaste adevarul...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut o prima reactie publica la dezvaluirea din proiectul procurorului DNA Marius Iacob, care sustine ca sunt inregistrate aproximativ 300 de cauze in care sunt vizati.

E OFICIAL: TUDOREL TOADER schimba PLANUL pentru alegerea sefului DNA! Hotarare de ultima ora

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca, initial au fost stabilite trei zile pentru sustinerea interviului de catre candidatii pentru conducerea DNA, nestiind cati procurori se vor.

Un cunoscut judecator arunca BOMBA dupa decizia lui TUDOREL TOADER : E ceea ce isi doresc infractorii

Decizia lui Tudorel Toader, de a relua concursul la sefia DNA reflecta puterile absolute pe care le concentreaza minsitrul Justitiei in procesul de selectie, un aspect asupta caruia magistratii au avertizat.

Tolo.ro: Sotia lui Tudorel Toader a cstigat concursul de sef de sectie la Spitalul Sfntul Spiridon din Iasi dupa ce singurul ei contracandidat s-a retras

Medicul Elena Toader, sotia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a castigat concursul de sef al sectiei de de gastroenterologie I de la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi dupa ce singurul sau contracandidat, medicul Vasile Drug, s-a retras din cursa dupa prima proba, scrie Tolo. ro.

Sotia lui Tudorel Toader a castigat postul de sef de sectia la Spitalul din Iasi

Elena Toader, sotia lui Tudorel Toader, a castigat postul de sef de sectia la Spitalul din Iasi, dupa retragerea singurului contracandidat. Desi era considerat de departe favorit pentru ocuparea.

Tudorel Toader a atins culmile penibilului. Nu stie carte nici cat un student de anul III

Ce face politica din om! Pentru a fi pe placul stapanilor, Dragnea si Tariceanu, Tudorel Toader debiteaza enormitati pentru care un student de anul III ar pica examenul de procedura penala. Este constatarea judecatorului Cristi Danilet, dar nu trebuie sa fii judecator sa intelegi lucruri elementare. Ministrul Toader a uitat tot ce a invatat in facultate si in toate functiile prin care s-a perindat. Ca sa-si pastreze postul de ministru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )