Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader cere revocarea sefei DNA. Adrian Ursu:Supravietuirea sa a fost una determinata de imprejurari politice, nu de competente

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader cere revocarea sefei DNA. Adrian Ursu:Supravietuirea sa a fost una determinata de imprejurari politice, nu de competente

Adrian Ursu a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, propunerea lui Tudorel Toader de revocare din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Un profesionist, asa cum este Tudorel. continuă pe Antena3

PNL, dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea sefei DNA: Ministrul Justitiei a ales sa fie de partea infractorilor. Revocarea Codrutei Kovesi nu e oportuna

Purtatorul de cuvant al PNl, Ionel Danca, a declarat, in aceasta sara, ca ministrul Justitiei, in lupta dintre DNA si infractori, a ales sa fie de partea infractorilor. Liberalii considera ca argumentele invocate de Tudorel Toader impotriva sefei DNA nu se sustin.

LIVE VIDEO Protest in Piata Victoriei din Capitala, dupa anuntul ministrului Toader privind revocarea sefei DNA. Oameni in strada si in marile orase

Cateva sute de persoane s-au adunat joi seara, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a manifesta impotriva deciziei ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a declansa procedura revocarii din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Mitinguri de protest au loc si in Cluj, Iasi, Sibiu si Constanta.

FOTO VIDEO Protest in Piata Victoriei din Capitala, dupa anuntul ministrului Toader privind revocarea sefei DNA. Oameni in strada si in marile orase

Peste doua mii de oameni s-au adunat joi seara, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a manifesta impotriva deciziei ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a declansa procedura revocarii din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Mitinguri de protest au loc si in Cluj, Iasi, Sibiu, Brasov, Constanta.

Tudorel Toader cere revocarea Laurei Codruta Kovesi. Care sunt motivele

Tudorel Toader prezintaRaportul privind activitatea manageriala la DNA. Ministrul Justitiei ar putea sa anunte si decizia privind-o pe Laura Codruta Kovesi. Declaratiile sale sunt live pe Antena 3.

USR cere demisia lui Tudorel Toader, dupa decizia de a cere revocarea sefei DNA

USR condamna decizia politica luata joi de ministrul Justitei, Tudorel Toader, de a propune revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si cere demisia imediata a lui Tudorel Toader. De.

Protest la Iasi, dupa ce Tudorel Toader a cerut revocarea lui Kovesi: Tudorel, nu esti iesean, Mars la Dragnea-n Teleorman!

Circa o suta de persoane s-au adunat joi seara in Piata Unirii din centrul Iasiului, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca cere revocarea sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.

VIDEO Protest la Iasi, dupa ce Tudorel Toader a cerut revocarea lui Kovesi: Tudorel, nu esti iesean, Mars la Dragnea-n Teleorman!

Circa o suta de persoane s-au adunat joi seara in Piata Unirii din centrul Iasiului, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca cere revocarea sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.

Tudorel Toader decide azi soarta sefei DNA. Dragnea: Astept ca ministrul Justitiei sa nu se faca de ras

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la finalul Biroului Permanent National al partidului, ca se asteapta ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa nu se faca de ras cu privire la decizia pe care o va lua in legatura cu sefa DNA. Tudorel Toader urmeaza sa anunte, la ora 18. 00, daca o revoca sau nu pe Laura Codruta Kovesi.

Prima reactie din PSD dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea sefei DNA

Propunerea de revocare a sefei DNA trebuie sa fie doar inceputul, este de parere deputatul PSD Catalin Radulescu. Tot ce a evocat ministrul Justitiei si care noi de mult timp spunem si ati vazut si.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, propune revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. A facut declaratii care au afectat iremediabil imaginea Romaniei / Comportament excesiv de autoritar, discretionar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declansat procedura de revocare din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Tudorel Toader a anuntat joi ca va trimite raportul pe care l-a realizat despre sefa DNA, insotit de propunerea de revocare, catre sectia de procurori a CSM si catre presedintele Romaniei. Reamintim ca decizia finala privind revocarea sefei DNA este a presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta primeste avizul consultativ al CSM.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )