Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader a desemnat procurorul sef adjunct al DIICOT: Acesta este un procuror experiment, dar si controversat

B1 B1,
Tudorel Toader a desemnat procurorul sef adjunct al DIICOT: Acesta este un procuror experiment, dar si controversat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a desemnat-o pe Elena Giorgiana Hosu in functia de procuror sef adjunct al DIICOT. Magistratul activa deja in cadrul directie dupa ce a fost delagata la inceputul lunii. continuă pe B1

Giorgiana Hosu, propusa pentru functia de procuror-sef adjunct al DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a propus-o vineri pe Elena Giorgiana Hosu pentru ocuparea functiei de procuror-sef adjunct al DIICOT.

Giorgiana Hosu, propusa in functia de procuror-sef adjunct a DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a propus-o vineri pe Elena Giorgiana Hosu pentru ocuparea functiei de procuror sef adjunct al DIICOT. De asemenea, Tudorel Toader propune numirea a trei procurori in.

Giorgiana Hosu, propusa de Ministerul Justitiei pentru functia de procuror sef adjunct al DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a propus-o vineri pe Elena Giorgiana Hosu pentru ocuparea functiei de procuror sef adjunct al DIICOT. in ceea ce priveste functia de procuror sef al Sectiei judiciare penale din cadrul DNA, Ministerul Justitiei anunta ca nu se va face o propunere de numire pentru aceasta, relateaza Agerpres.

Tudorel Toader sustine ca procurorul general nu a avut nicio evaluare in trei ani de mandat, dar chiar el a facut un raport in 2017 in urma careia a decis ca nu se impune revocarea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, marti seara, ca a solicitat catre CSM o situatie privind evaluarile lui Augustin Lazar din timpul mandatului acestuia de procuror general. Dincolo de evaluarea.

Tudorel Toader paseaza amnistia si gratierea la Parlament: La ministerul Justitiei nu exista un astfel de proiect / Suntem n an centenar, legiuitorul poate fi generos / Indiferent de avizul CSM, voi continua procedurile numirii Adinei Florea

Tudorel Toader a declarat marti seara, la Antena 3, ca la ministerul Justitiei nu exista un proiect de ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea nici in discutie, nici in dezbatere, elaborare sau avizare. Acesta a pasat mai degraba mingea la Parlament. Suntem in anul centenar iar legiuitorul ar putea fi generos din aceasta perspectiva. Toader e sigur ca avizul CSM pentru candidatura Adinei Florea va fi unul negativ, dar anunta ca el va trimite oricum candidatura la presedinte.

Tudorel Toader, despre avizul CSM privind candidatura Adinei Florea la sefia DNA: Sunt sigur ca va fi negativ, dar eu voi trimite oricum propunerea presedintelui

Doamna procuror Adina Florea, prin continutul dosarului, prin experienta profesionala, dar si prin modul in care s-a prezentat la interviu expunand bunele si relele DNA-ului a convins in unanimitate Comisia ca e cea mai potrivita. , a declarat Tudorel Toader. Acesta spune ca asteapta ca cei din CSM sa delibereze si sa dea avizul cel mai adecvat. Personal, cred ca avizul va fi unul negativ, dar eu voi trimite candidatura la presedinte, a declarat ministrul.

Cristoiu, scenariu incendiar: Tudorel Toader, remaniat!

Jurnalistul Ion Cristoiu a lansat, pe blogul sau, un scenariu incendiar legat de o posibila remaniere a ministrului justitiei, Tudorel Toader. Liviu Dragnea si-a aratat supararea ca Tudorel Toader nu se grabe.

UPDATE Tudorel Toader a ajuns la sediul PSD, unde se afla Liviu Dragnea / Au ajuns si Viorica Dancila, Eugen Teodorovici si Carmen Dan

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a ajuns joi la sediul PSD din Kiseleff, unde se afla presedintele PSD Liviu Dragnea, dar si fostul ministru al Justitiei Florin Iordache. De asemenea, la sediul partidului tocmai au ajuns premierul Viorcia Dancila, ministrul de interna Carmen Dan si ministrul de Finante, Eugen Teodorovici.

UPDATE ntlniri de ultima ora la sediul PSD, unde se afla Liviu Dragnea: Viorica Dancila, Carmen Dan, Eugen Teodorovici si Tudorel Toader au ajuns la partid

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a ajuns joi la sediul PSD din Kiseleff, unde se afla presedintele PSD Liviu Dragnea, dar si fostul ministru al Justitiei Florin Iordache. De asemenea, la sediul partidului au ajuns premierul Viorcia Dancila, ministrul de interna Carmen Dan si ministrul de Finante, Eugen Teodorovici.

Tudorel Toader, despre scandalul privind postul de notar: Greu de crezut ca ma veti vedea facand acte notariale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, dupa ce a participat la sedinta plenului CSM, ca este greu de crezut ca va fi vazut, pe viitor, facand acte notariale.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )