Libnet.ro
UNICEF

15:30

Tudorel Toader, despre candidatura lui Kovesi: nu este o propunere plecata de la Ministerul Justitiei sau de la Guvernul Romaniei

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader, despre candidatura lui Kovesi: nu este o propunere plecata de la Ministerul Justitiei sau de la Guvernul Romaniei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus ca a fost redactat un proiect de ordonanta a Guvernului pentru a crea baza juridica legala pentru a selecta, in prima etapa, cei trei candidati dintre care va fi ales procurorul european din partea Romaniei. Proiectul a fost trimis la CSM, pentru aviz consultativ. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader, lovitura devastatoare pentru Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a initiat un proiect de OUG prin care candidatul Romaniei la Parchetul European sa fie desemnat de catre o Comisie speciala pe care ministrul Justitiei o va.

Tudorel Toader, despre propunerile pentru Parchetul European: Prin Ordonanta putem crea baza legala

Tudorel Toader a declarat ca OUG pentru selectarea celor trei propuneri de procurori pentru Parchetul European din partea Romaniei se justifica deoarece termenul limita este finalul lunii martie. Toader a precizat ca sediul Parchetului va fi in Luxemburg si se discuta extinderea competentelor sale, relateaza Mediafax.

Reactia lui Tudorel Toader privind citarea lui Kovesi: Nu am nicio legatura cu acest dosar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se delimiteaza de citarea fostei sefe DNA Laura Codruta Kovesi la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie vineri, in ziua in care aceasta ar fi trebuit sa dea interviul pentru postul de procuror-sef al Parchetului European.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Nu am nicio legatura cu anchetarea Laurei Kovesi (VIDEO)

Tudorel Toader are, joi, o prima reactie dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost pusa sub acuzare in dosarul extradarii lui Nicolae Popa. Ministrul Justitiei sustine ca nu are nicio legatura cu dosarul.

SONDAJ Vor reusi PSD-ALDE sa blocheze candidatura lui Kovesi la functia europeana?

Fosta sefa DNA Laura Codruta Kovesi a anuntat ca a fost citata la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie, in calitate de suspect. Structura a fost infiintata dupa modificarea legii de catre coalitia PSD-ALDE, coalitie care si-a exprimat fatis opozitia fata de posibila numire a lui Kovesi in functia de procuror-sef european. Sondaj HotNews. ro: Credeti ca vor reusi PSD-ALDE sa blocheze candidatura lui Kovesi la functia europeana?.

Tudorel Toader vrea sa stabileasca prin OUG procedura de selectie a candidatului Romniei pentru Parchetul UE

Tudorel Toader vrea sa stabileasca prin ordonanta de urgenta procedura de desemnare a procurorului european din partea Romaniei, potrivit unui proiect transmis la Consiliul Superior al Magistraturii, scrie Digi24. Documentul prevede ca ministrul Justitiei face lista de propuneri, dupa o selectie facuta de o comisie.

Protocolul care prevede majorarea onorariilor avocatilor din oficiu cu 141%, semnat. Tudorel Toader: Nu reprezinta un compromis

Protocolul intre Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, Ministerul Justitiei si Ministerul Public, prin care onorariile avocatilor din oficiu se majoreaza cu 141 la suta, a fost semnat joi. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca acesta nu reprezinta un compromis.

Tudorel Toader: Protocolul prin care onorariile avocatilor din oficiu cresc cu peste 141% nu reprezinta un compromis

Protocolul prin care onorariile avocatilor cresc cu peste 141% pentru cauzele din oficiu nu reprezinta un compromis, ci o completare a lacunelor vechiului protocol care stabilea cuantumul onorariilor, sustine ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Descoperiti. Teorie-bomba despre legatua Iohannis-Kovesi

Andreea Sava a dezvaluit la emisiunea Descoperiti ca operatiunile dintre Kovesi si Sistem se planuiau la petreceri. Kovesi este acum amenintata si mai multe filmari din timpul evenimentelor au fot.

TURCAN, DESPRE CITAREA LUI KOVESI: Ar trebui declansata o investigatie de urgenta

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, afirma ca ceea ce se intampla in seara aceasta cu Laura Codruta Kovesi este emblematic pentru ce se va intampla in fiecare zi in Romania daca ingenuncherea justitiei le va reusi celor din PSD.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )