Libnet.ro
UNICEF

16:00

Tudorel Toader, despre clasarea acuzatiilor in dosarul Microsoft: O grava neglijenta manageriala

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader, despre clasarea acuzatiilor in dosarul Microsoft: O grava neglijenta manageriala

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, pentru Mediafax, despre clasarea dispusa ca urmare a prescrierii in dosarul Microsoft, ca este o grava neglijenta manageriala privind solutionarea cauzelor intr-un termen rezonabil. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader, despre clasarea acuzatiilor in dosarul Microsoft: O grava neglijenta manageriala privind solutionarea cauzelor in timp rezonabil

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, pentru MEDIAFAX, referitor la clasarea dispusa ca urmare a prescrierii in dosarul Microsoft, ca este o grava neglijenta manageriala privind solutionarea.

Daniel Dragomir: Dosarul Microsoft. Grava incompetenta si neglijenta

Fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir, o acuza pe Codruta Kovesi de incompetenta in administrarea unuia.

Elena Udrea, atac dur dupa clasarea data de DNA in dosarul Microsoft: Kovesi a comis un abuz in serviciu

Elena Udrea a scris un mesaj dur pe pagina sa de socializare, dupa anuntul DNA privind clasarea in dosarul Microsoft a acuzatiilor aduse impotriva a sapte fosti ministri pe motiv ca faptele s-au.

KOVESI va fi DEMISA?! Tudorel Toader A IZBUCNIT! Declaratie de ULTIM MOMENT, ca urmare a PRESCRIERII in dosarul MICROSOFT

Clasarea dispusa de DNA ca urmare a prescrierii in dosarul Microsoft l-a infuriat pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Este o grava neglijenta manageriala privind solutionarea cauzelor intr-un termen.

SONDAJ De ce credeti ca a fost clasat dosarul Microsoft?

DNA a produs stupoare, joi, cand a anuntat clasarea dosarului licentelor Microsoft, deoarece faptele s-au prescris. Mai multi fosti ministri, printre care Serban Mihailescu, Ecaterina Andronescu sau Dan Nica, scapa astfel de acuzatiile formulate impotriva lor intr-unul dintre cele mai grele dosare de coruptie din ultimul deceniu. Detalii despre clasarea acestui dosar - aici. Participa la sondajul HotNews. ro: De ce credeti ca a fost clasat dosarul Microsoft?.

Kovesi, explicatii despre dosarul Microsoft: Am sesizat Inspectia Judiciara. Alta parghie legala nu am.Nu imi dau demisia

Laura Codruta Kovesi a facut o serie de declaratii despre Dosarul Microsoft, la Digi24. Sapte fosti ministri, acuzati de tunul din afacerea Microsoft, nu vor mai raspunde in fata legii. Procurorul care a preluat ancheta, dupa plecarea Mihaelei Moraru Iorga din DNA, a descoperit ca supectii au fost pusi sub acuzare dupa ce infractiunile s-au prescris.

Codruta Kovesi, despre dosarul Microsoft: Nu am motive sa demisionez

Procurorul sef DNA, Laura Codruta Kovesi, a avut vineri o prima reactie in scandalul declansat de dosarul Microsoft, in care sapte fosti ministri au scapat de acuzatii dupa ce faptele s-au prescris. Ea a.

Tudorel Toader, primul ministru care anunta ca a semnat renuntarea la serviciile SPP

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca a informat Serviciul de Paza si Protectie ca renu.

Tudorel Toader e mai cu mot: Ministrul Justitiei anunta ca el nu a renuntat la SPP precum restul ministrilor

La scurt timp dupa ce s-a anuntat oficial ca noul premier Viorica Dancila si ministrii sau au renuntat la serviciile celor de la SPP, Tudorel Toader a vrut sa arate ca el nu e independent doar politic, dar.

Tudorel Toader e MAI CU MOT: Ministrul Justitiei anunta ca el NU a ... Restul MINISTRILOR deja au facut ASTA

La scurt timp dupa ce s-a anuntat oficial ca noul premier Viorica Dancila si ministrii sau au renuntat la serviciile celor de la SPP, Tudorel Toader a vrut sa arate ca el nu e independent doar politic, dar.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )