Libnet.ro
UNICEF

13:30

Tudorel Toader, despre inregistrarile din DNA Oradea

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, despre inregistrarile din DNA Oradea

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, la Sinteza zilei ca Ceea ce am auzit zu totii de ce s-a intamplat la Oradea: Are mai multe componente. Sigur, este o abatere la codul deontologic, dar. continuă pe Antena3

CSM, despre inregistrarea din DNA: Sunt practici de intimidare prin ticluirea de dosare

Sectia pentru judecatori a CSM arata ca a luat act cu maxima ingrijorare de inregistrarile de la DNA Oradea, ce releva un mod de lucru ce are drept finalitate deturnarea scopului justitiei. Sectia spune ca a .

Tudorel Toader: Vom face din nou apel la decizia CCR

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara, la Sinteza zilei, ca in cazul procurorului Augustin Lazat motivele revocarii sunt mai evidente decat in cazul Laurei Codruta Kovesi si ca va face.

Procurorii de la DNA Oradea, chemati la audieri la Parchetul General in cazul inregistrarilor scandaloase

Structura teritoriala DNA Oradea va fi prezenta, miercuri, la audieri la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie, din cadrul Parchetului General Citeste si: Tudorel Toader, despre.

DNA DESPRE INREGISTRARILE DE LA SERVICIUL TERITORIAL ORADEA: Au fost solicitate note explicative

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat, astazi, ca au fost solicitate note explicative procurorilor de la Serviciul Teritorial Oradea, dupa ce in spatiul public a aparut o inregistrare care ar fi fost facuta in interiorul unitatii de parchet si in care se discuta despre actiuni de intimidare a judecatorilor.

Judecatorii din CSM, despre nregistrarile de la DNA Oradea: Practici de intimidare si de presiune asupra judecatorilor prin ticluirea de dosare

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) spune ca a luat act cu maxima ingrijorare de inregistrarile de la DNA Oradea, care arata un mod de lucru avand ca finalitate deturnarea scopului justitiei. Judecatorii din CSM mai spun ca au identificat potentiale practici de presiune asupra judecatorilor, prin ticluirea de dosare.

Iohannis continua razboiul cu Tudorel Toader: Nu-l voi revoca pe procurorul general. Lazar face o treaba foarte buna acolo. Ce spune despre sefia DNA

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri ca nu-l va revoca pe procurorul general Augustin Lazar, asa cum a propus ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Cat despre numirea Adinei Florea la sefia DNA, propunere refuzata deja de seful statului, dar pe care Tudorel Toader a trimis-o din nou la Cotroceni, Iohannis a spus ca analizeaza.

TUDOREL TOADER: Numire a unui nou sef al DNA nu s-a incheiat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca procedura de numire a unui nou procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) nu s-a incheiat. intrebat daca presedintele Klaus Iohannis este obligat sa o numeasca pe Adina Florea in functie fara a se opune, Toader spune: Eu ma bucur ca intelegeti, chiar si mai tarziu.

TUDOREL TOADER: Procedura de numire a unui nou sef al DNA nu s-a incheiat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca procedura de numire a unui nou procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) nu s-a incheiat. intrebat daca presedintele Klaus Iohannis este obligat sa o numeasca pe Adina Florea in functie fara a se opune, Toader spune: Eu ma bucur ca intelegeti, chiar si mai tarziu.

Augustin Lazar, intalnire cu Tudorel Toader. Se hotaraste soarta Ancai Jurma la conducerea DNA

Sedinta importanta luni la CSM. Pentru prima data in acest an, Augustin Lazar si Tudorel Toader vor sta fata in fata la reuniunea procurorilor unde se decide soarta sefei interimare de la DNA, Anca Jurm.

Dosar penal la Parchetul General dupa aparitia unei inregistrari de la DNA Oradea, in care se vorbea despre linistirea unor judecatori

Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie a deschis un dosar penal dupa aparitia, in spatiul public, a unor inregistrari, care ar fi fost facute la sediul DNA Oradea si in care se vorbea despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )