Libnet.ro
UNICEF

15:30

Tudorel Toader, despre jurnalistii lasati fara acreditare la Ministerul Justitiei: in repetate randuri, am facut apel pentru respectarea regulilor de conduita

B1 B1,
Tudorel Toader, despre jurnalistii lasati fara acreditare la Ministerul Justitiei: in repetate randuri, am facut apel pentru respectarea regulilor de conduita

Tudorel Toade reactioneaza in cazul celor doi jurnalisti carora le-a fost retrasa acreditarea de la Ministerul Justitiei. intr-o postare pe Facebook, ministrul scrie ca decizia a fost luata pentru ca. continuă pe B1

Tudorel Toader, despre refuzul de acreditare al jurnalistilor: Exista o clauza pentru respectarea regulilor de conduita

Ministerul Justitiei a refuzat sa acrediteze doi jurnalisti, de la doua posturi de televiziune. Gestul a fost explicat de Tudorel Toader, pe retelele de socializare. Despre respectarea clauzelor de acreditare.

Tudorel Toader, despre candidatii pentru sefia Parchetului General: Pana ieri la finalul programului nu venise nimeni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca pana marti seara nu se inscrisese nimeni pentru postul de procuror general, precizand ca Augustin Lazar a vorbit la viitor cand a spus ca isi va depune candidatura, iar viitorul nu a trecut.

Tudorel Toader, despre faptul ca Iacob vrea functia de procuror general: Sunt multi doritori

Mai multe surse sustin ca Marius Iacob ar dori sa candideze pentru functia de procuror general. intrebat daca va trece de selectie, Tudorel Toader a refuzat sa spuna ce va face la momentul selectiei, spunand.

TUDOREL TOADER, DESPRE CANDIDATURA LUI AUGUSTIN LAZAR: Orice procuror care indeplineste conditiile are dreptul sa se inscrie

Ministrul Justitiei Toader a declarat, astazi, referindu-se la candidatura lui Augustin Lazar pentru un nou mandat la Parchetul General, ca fiecare are o parere buna despre sine si Lazar e indreptatit la aceeasi atitudine.

Tudorel Toader, despre OUG privind completurile de cinci judecatori: Ministerul Justitiei este un laborator care lucreaza continuu (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat, miercuri, sa spuna cand va veni cu ordonantele de urgenta referitoare la completurile de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie si la Codul.

Raluca Turcan: PNL il someaza pe ministrul Justitiei sa renunte la ideea aberanta de a restrictiona accesul presei in institutiape care o conduce!

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, reactioneaza dur in cazul jurnalistilor lasati fara acreditare la Ministerul Justitiei. intr-un mesaj publicat pe Facebook, Turcan scrie ca PNL il.

Tudorel Toader anunta reacreditarea lui Ovidiu Oanta la Ministerul Justitiei: Doamna premier m-a rugat. Ce se intampla cu celalalt reporter sanctionat

Ministrul Tudorel Toader a anuntat ca jurnalistul Ovidiu Oanta, de la Pro Tv, va fi reacreditat la Ministerul Justitiei, informeaza HotNews. ro. Toader si-a schimbat decizia la rugamintea premierului Viorica.

Doi jurnalisti, lasati fara acreditare la Ministerul Justitiei. Ovidiu Oanta (Pro Tv): Tudorel Toader este revoltat de intrebarile mele deranjante!

UPDATE: SI jurnalistei Ionela Arcanu, de la Realitatea TV i-a fost retrasa acreditarea de la Ministerul Justitiei, potrivit unui anunt facut de aceasta pe Facebook. Ministerul Justitiei i-a retras.

Ministrul Tudorel Toader este in concediu pana marti. Interviurile pentru Parchetul European, amanate fara nicio explicatie

Ministrul Tudorel Toader este in concediu incepand de astazi si pana marti, a anuntat Ministerul Justitiei. Astazi erau programate interviurile candidatilor din partea Romaniei pentru Parchetul European, amanate miercuri, fara nicio explicatie oficiala, pentru o data ulterioara.

Tudorel Toader il acuza pe jurnalistul ProTV Ovidiu Oanta ca nu ar fi respectat regulile Ministerului Justitiei

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a comentat, vineri seara, pe Facebook, scandalul acreditarilor de la minister. in postare, ministrul il acuza pe jurnalistul ProTV Ovidiu Oanta ca nu ar fi respectat regulile Ministerului Justitiei fara a preciza despre ce reguli ar fi vorba.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )