Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tudorel Toader, despre legalitatea protestelor magistratilor:Dupa ce ma voi documenta probabil voi exprima un punct de vedere

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader, despre legalitatea protestelor magistratilor:Dupa ce ma voi documenta probabil voi exprima un punct de vedere

In calitate de cetateni, magistratii isi pot exercita toate drepturile pe care legea le confera, in calitate de magistrati au restrictiile si incompatibilitatile pe care le prevad Constitutia si legile speciale si toti suntem obligati sa le respectam, a spus ministrul Tudorel Toader despre protestele de luni ale magistratilor. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader, despre pozitia CSM privind legile justitiei:Indemnul meu este sa ramanem fiecare dintre noi in matca constitutionala

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a spus marti dimineata ca fiecare ar trebui sa ramana in matca constitutionala, declaratia fiind data in contextul protestelor magistratilor si a pozitiei CSM fata de modificarea legilor justitiei.

Tudorel Toader, despre protestul magistratilor: Au restrictiile pe care le prevede Constitutia si pe care le prevad legile speciale

Magistratii din toata tara au protestat ieri in fata instantelor de judecata fata de modificarile la legile justitiei adoptate in Parlament si fata de ceea ce pregatesc parlamentarii prin.

CSM: Declaratiile facute de Tudorel Toader privind dosarul Belina au afectat independenta sistemului judiciar

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a admis, marti, sesizarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, referitoare la declaratiile ministrului Justitiei, Tudorel Toader, despre dosarul Belina si a stabilit ca afirmatiile acestuia au afectat independenta sistemului judiciar, au precizat surse din CSM.

Toader, despre protestele magistratilor: Ca cetateni, pot protesta, dar ca magistrati, trebuie sa respecte legile speciale si Constitutia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti, referindu-se la protestele magistratilor, ca acestia pot protesta ca cetateni, dar din punct de vedere al functiilor pe care le ocupa, trebuie sa respecte legile speciale si Constitutia, precizand ca va exprima un punct de vedere mai clar dupa ce se va documenta.

Marea eliberare a lui Tudorel Toader: Peste o treime din cei iesiti in baza lege au recidivat si s-au intors dupa gratii (VIDEO)

Legea recursului in compensatoriu a ministrului Tudorel Toader a adus un grav pericol social pentru romani. Sindicalistii din administratia penitenicarelor atrag atentia ca de doua luni de cand a.

MAREA ELIBERARE a lui Tudorel Toader: Peste o treime din cei iesiti in baza lege au recidivat si s-au intors dupa gratii (VIDEO)

Legea recursului in compensatoriu a ministrului Tudorel Toader a adus un grav pericol social pentru romani. Sindicalistii din administratia penitenicarelor atrag atentia ca de doua luni de cand a.

Prima reactie a lui Tudorel Toader, dupa ce magistratii au protestat fata de Legile Justitiei: Pot protesta spontan sau organizat in calitate de cetateni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti ca magistratii pot protesta spontan sau organizat in calitate de cetateni. in calitate de cetateni, magistratii.

Surse: Guvernul nu va da Ordonanta de urgenta pe Codurile penale. Tudorel Toader anuntase ca Executivul va da OUG daca Parlamentul nu adopta o directiva europeana

Guvernul nu va da nici o Ordonanta de Urgenta de modificare a Codului Penal sau Codului de Procedura Penala, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Pozitia Guvernului vine dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, declarase marti in Comisia speciala condusa de Florin Iordache ca directiva europeaa privind prezumtia de nevinovatie trebuie transpusa, iar daca Parlamentul nu o va face, Guvernul va fi indreptatit sa emita o ordonanta de urgenta pentru modificarea Codurilor penale.

Tudorel Toader: Emiterea unei ordonante de urgenta daca Parlamentul nu transpune o directiva europeana, justificata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a insistat si dupa iesirea de la dezbaterile din Comisia speciala ca s-ar putea da o ordonanta de urgenta daca legislativul nu aproba o lege pentru transpunerea directivei privind prezumtia de nevinovatie.

MAREA ELIBERARE continua: Cate MII DE DETINUTI vor IESI din inchisori, iN BAZA LEGII promovate de Tudorel Toader

Marea eliberare a lui Tudorel Toader continua. inca 2. 297 de detinuti vor iesi din inchisoare dupa cei 833 care au fost deja pusi in libertatedupa intrarea in vigoare a legii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )