Libnet.ro
UNICEF

12:30

Tudorel Toader, despre OUG6: Parlamentul nu are nevoie de aviz din partea Ministerului Justitiei

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader, despre OUG6: Parlamentul nu are nevoie de aviz din partea Ministerului Justitiei

Ministerul Justitiei a trimis la Comisia juridica din Parlament un punct de vedere referitor la OUG 6/2016 privind punerea in executare a mandatelor de supraveghere tehnica dispuse in procesul penal, a declarat miercuri ministrul Justitiei Tudorel Toader, precizand ca va merge si el personal in comisia din Parlament. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader, despre raportul privind decesul fostului judecator Stan Mustata: Are MULTE pagini. Daca as sta sa vi-l spun acum, ati...

Tudorel Toader a anuntat, duminica seara, ca a primit raportul privind decesul in penitenciar al fostului judecator Stan Mustata. Ministrul Justitiei a spus ca urmeaza sa il valorifice in conditiile.

Tudorel Toader, despre Augustin Lazar: Acuma sa nu confundam omul cu functia! Functia e importanta, omul e asa cum ii el

Ministrul Justitiei reitereaza ca procurorul general, Augustin Lazar, este intr-o eroare cand spune ca justitia a ajuns la maturitate si isi poate indeplini rolul de mentinere a echilibrului puterilor in stat, Toader subliniind ca vorbeste despre o eroare si nu de necunoasterea competentelor constitutionale.

Augustin Lazar, despre evaluarea lui Tudorel Toader: N-am nicio emotie (VIDEO)

Tudorel Toader si Augustin Lazar s-au aflat din nou fata in fata, miercuri, cu ocazia votarii in plenul CSM al regulamentului privind sectia speciala de investigare a infractiunilor din justitie care a fost.

Procurorul general al Romaniei, despre Tudorel Toader: Va intra in istoria trista a justitiei

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, sustine ca discursul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, este unul plin de ofense la adresa magistraturii si a Ministerului Public si arata nivelul la care este institutia in holul careia se afla.

Tudorel Toader pe lista remanierii? Ce spune Codrin Stefanescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a vorbit la Antena 3 despre ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Nu ma gandesc in momentul acesta la asa ceva. Nici nu am stabilit Cex-ul. Trebuie sa.

Tudorel Toader, mesaj dur pentru Augustin Lazar: Se afla intr-o grava eroare. Sa ne cunoastem si sa ne respectam competentele!

Ministrul Justitiei Tudorel Toader il critica pe procurorul general Augustin Lazar dupa ce acesta a precizat ca justitia, ca una dintre puterile statului, prin institutiile sale are rolul de a mentine.

Toader, despre evaluarea lui Augustin Lazar: Cand va fi momentul voi prezenta raportul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat miercuri sa dea vreun detaliu legat de stadiul evaluarii procurorului general Augustin Lazar, precizand doar ca atunci cand va veni momentul va prezenta concluziile. Ministrul Justitiei si-a exprimat si opinia cu privire la referendumul pentru modificarea Constitutiei.

Toader, despre evaluarea lui Augustin Lazar: Cnd va fi momentul voi prezenta raportul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat miercuri sa dea vreun detaliu legat de stadiul evaluarii procurorului general Augustin Lazar, precizand doar ca atunci cand va veni momentul va prezenta concluziile.

Toader, despre Augustin Lazar: Nu confundam om cu functia. Functia e importanta, omul e asa cum e el

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus, referitor la mesajul transmis de procurorul Augustin Lazar, ca nu este surprins de declaratia lui si ca nu trebuie confundat omul cu functia, deoarece doar pozitia e importanta, iar omul e asa cum e el, relateaza Mediafax.

Tudorel Toader: Voi merge la referendumul pentru redefinirea familiei. Este posibil sa fiu in alta tara, dar voi lua un bilet de intoarcere mai repede

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri ca este posibil sa nu fie in tara in ziua desfasurarii referendumului pentru redefinirea familiei, insa va lua un bilet de intoarcere mai repede si va merge la vot.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )