Libnet.ro
UNICEF

05:30

Tudorel Toader, despre procurorul general Augustin Lazar: La fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader, despre procurorul general Augustin Lazar: La fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca, de-a lungul timpului, procurorul general Augustin Lazar a avut pozitii care nu au fost pe frecventa legii in vigoare, afirmand la fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii. Ministrul a facut referire la pozitia lui Augustin Lazar care a sustinut ca procedura de revocare a sefei DNA a fost nelegala. continuă pe Adevărul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre procurorul general Augustin Lazar: La fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca, de-a lungul timpului, procurorul general Augustin Lazar a avut pozitii care nu au fost pe frecventa legii in vigoare, adaugand: la fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii,.

Tudorel Toader sustine ca procurorul general Augustin Lazar a avut partipriuri: La fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca, de-a lungul timpului, procurorul general Augustin Lazar a avut pozitii care nu au fost pe frecventa legii in vigoare, adaugand: la fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii, potrivit Agerpres.

Tudorel Toader, despre respingerea cererii de extradare a lui Sebastian Ghita: Sa vedem ce anume au evocat judecatorii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni dimineata, despre respingerea cererii de extradare a lui Sebastian Ghita, ca trebuie vazut ce anume au evocat judecatorii si daca sunt chestiuni de procedura.

Tudorel Toader, despre cele 300 de dosare de la DNA cu magistrati: Asa se poate justifica iMPOTRIVIREA ca... (VIDEO)

Tudorel Toader reactioneaza dupa ce Marius Iacob, procuror-sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie, a dezvaluit ca sunt peste 300 de dosare la DNA in care sunt cercetati magistrati. Ministrul.

Tudorel Toader, despre cele 300 de dosare in care sunt cercetati magistrati: Asa se poate justifica infiintarea noii sectii in cadrul Ministerului Public

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, referindu-se la existenta a 300 de dosare la DNA in care sunt cercetati magistrati, ca asa se poate justifica impotrivirea privind infiintarea noii sectii.

Tudorel Toader, reactie dupa respingerea cererii de extradare a lui Sebastian Ghita

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni dimineata, despre respingerea cererii de extradare a lui Sebastian Ghita, ca trebuie vazut ce anume au evocat judecatorii si daca sunt chestiuni de procedura.

Prima reactie din PSD dupa ce Tudorel Toader a anuntat evaluarea procurorului General: Lazar trebuie demis

Vestea ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va face o evaluarea a activitatii procurorului general Augustin Lazar a provocat bucurie in randul membrilor PSD. Secretarul general adjunct Codrin Stefanescu a.

Cutremur in JUSTITIE! Tudorel Toader anunta o EVALUARE a procurorului general. Ce spune despre sefia DNA

Procurorul general pare sa fi intrat in dizgratiile lui Tudorel Toader. Ministrul Justitiei lasa sa se inteleaga ca Augustin Lazar urmeaza sa fie supus unei evaluari asemanatoare celei la care a fost.

Tudorel Toader, declaratii despre o posibila revocare a lui Augustin Lazar

Tudorel Toader a vorbit in DC NEWS despre relatia sa cu Augustin Lazar si o posibila revocare a procurorului general al Romaniei. Ministrul Justitie a precizat ca inainte de revocarea Laurei Codruta Kovesi,.

Serban Nicolae, despre Augustin Lazar: Produce mari daune institutiei pe care o conduce

Au aparut primele reactii dupa ce ministrul Justitiei a dat de inteles ca ar urma, intr-un viitor neprecizat, o evaluare a lui Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei. Senatorul PSD Serban Nicolae.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )