Libnet.ro
UNICEF

22:45

Tudorel Toader: Extradarea Elenei Udrea este posibila si fara un tratat bilateral n acest sens cu Costa Rica

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader: Extradarea Elenei Udrea este posibila si fara un tratat bilateral n acest sens cu Costa Rica

Extradarea Elenei Udrea este posibila chiar si in lipsa unui tratat bilateral in domeniul extradarii cu Costa Rica, a declarat miercuri ministrul justitiei, Tudorel Toader. continuă pe Hotnews

Toader: Extradarea Elenei Udrea din Costa Rica este posibila chiar si in absenta unui acord bilateral

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a confirmat, miercuri, ca extradarea Elenei Udrea, condamnata la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute, este posibila chiar si in absenta unui acord bilateral in acest sens.

Tudorel Toader, anunt despre extradarea Elenei Udrea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit despre procedura extradarii Elenei Udrea din Costa Rica, dupa condamnarea sa definitiva la sase ani de inchisoare, in dosarul Gala Bute. Extradarea este.

Udrea poate fi extradata din Costa Rica

ACTUALIZARE: Tudorel Toader a mai adugat ca 'Extradarea este posibila chiar daca nu avem un tratat bilateral cu Republica Costa Rica. ) Este necesar ca persoana condamnata sa fie data in urmarire . ), apoi este necesara urmarirea internationala. ------------ Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat, astazi, ca extradarea Elenei Udrea, condamnata la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute, este posibila chiar si in absenta unui acord bilateral in acest sens.

Propaganda PSD: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face conferinta de presa despre situatia fugarei Elena Udrea, dar nu se grabeste sa ofere informatii despre Ghita, Mazare sau Bica (VIDEO)

Inca o actiune propagandistica a PSD, dupa mitingul pregatit pentru sambata. Daca in cazul altor fugari celebri, informatii au venit greu de la oficiali, Tudorel Toader a iesit imediat in conferinta de pr.

Avocatul Elenei Udrea anunta ca va contesta sentinta definitiva din Gala Bute

Prima reactie a avocatului Elenei Udrea, dupa ce fostul ministru al Turismului a primit o condamnare de sase ani in dosarul Gala Bute. Nu am avut cand sa vorbesc cu doamna Udrea. in Costa Rica este noapte.

Felix Banila, propus de Tudorel Toader la sefia DIICOT: Autoritatea ministrului Justitiei este limitata

Procurorul Felix Banila, propus de ministrul Tudorel Toader la functia de sef al DIICOT, a afirmat marti, la Consiliul Superior al Magistraturii CSM) unde a fost audiat, ca independenta procurorilor nu poate fi afectata de ministrul Justitiei, a carui autoritate este limitata prin lege.

Tudorel Toader ii raspunde lui Iohannis: Independenta procurorilor in administrarea cauzelor nu este amenintata de ministru

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a raspuns marti presedintelui Iohannis, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca independenta procurorilor in instrumentarea cauzelor si nu este in contradictie cu prevederea din Constitutie ce ii situeaza sub autoritatea ministrului Justitiei.

Politia Romana a solicitat instantei emiterea unui mandat international de arestare a Elenei Udrea

Tribunalul Bucurestia a fost sesizat privind un mandat european de arestare si o cerere de urmarire internationala pe numele Elenei Udrea. Aceasta solicitare vine dupa ce Elena Udrea a fost condamnata marti.

Tudorel Toader, reactie la declaratiile lui Iohannis referitoarela independenta procurorilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a raspuns presedintelui Iohannis, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca independenta procurorilor in instrumentarea cauzelor si nu este in contradictie cu prevederea din Constitutie ce ii situeaza sub autoritatea ministrului Justitiei.

Politia Romana cere instantei mandat european de arestare si urmarirea internationala a Elenei Udrea

Politia Romana a transmis, marti seara, Tribunalului Bucuresti o cerere de urmarire internationala, precum si emiterea unui mandat european de arestare pe numele Elenei Udrea, condamnata definitiv de instanta suprema la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute si aflata in Costa Rica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )