Libnet.ro
UNICEF

10:16

Tudorel Toader: In februarie primesc un raport de la Ministerul Public, pe care il voi prezenta in plenul Parlamentului

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader: In februarie primesc un raport de la Ministerul Public, pe care il voi prezenta in plenul Parlamentului

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat joi seara, la TVR1, ca, in aceasta luna, va prezenta in Parlament un raport complet pe baza datelor primite de la Ministerul Public, potrivit news. ro. Intrebat in legatura cu eficiente DNA, el a spus ca partial institutia este eficienta, iar partial nu, referindu-se la achitari, la urmariri penale incepute, dupa care mai multi ani nu se face nimic sau la condamnarile la CEDO. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader: in februarie primesc un raport despre DNA si DIICOT, pe care il voi prezenta in plenul Parlamentului

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat joi seara, la TVR1, ca, in aceasta luna, va prezenta in Parlament un raport complet pe baza datelor primite de la Ministerul Public. intrebat in legatura cu eficiente DNA, el a spus ca partial institutia este eficienta, iar partial nu, referindu-se la achitari, la urmariri penale incepute, dupa care mai multi ani nu se face nimic sau la condamnarile la CEDO.

Tudorel Toader spune ca va prezenta in plenul reunit al Parlamentul raportul sau privind evaluarea procurorilor-sefi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat vineri seara, la Antena 3, ca va anunta concluziile sale privind evaluarile facute asupra pricipalelor parchete - PICCJ, DNA, DIICOT - si, respectiv, a procurorilor-sefi intr-un raport pe care il va prezenta in plenul reunit al Parlamentului, dar abia dupa ce aduna de la aceste institutii propriile lor rapoarte, probabil pana la sfarsitul lui februarie.

Tudorel Toader: Au fost alocate fonduri pentru crearea a peste 5.000 de locuri in penitenciare in perioada 2019-2023

Ministrul Tudorel Toader a prezentat vineri masurile luate de Ministerul Justitiei in perioada februarie-decembrie 2017 pentru dezvoltarea sistemului penitenciar, in care se precizeaza, printre altele, ca in bugetul pe anul in curs au fost alocate fonduri pentru lucrari de investiti in vederea crearii a peste 5. 000 noi locuri de detentie in perioada 2019-2023, informeaza Agerpres.

Tudorel Toader, intalnire cu Frans Timmermans la Strasbourg inainte de dezbaterea pe legile justitiei din Parlamentul European

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit marti dimineata cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans la Strasbourg, in contextul in care miercuri va avea loc dezbaterea din Parlamentul European pe legile justitiei din Romania. Intalnirea, la care a participat si Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a durat putin peste o ora. UPDATE Vezi ce spune Ministerul intr-un comunicat despre intalnire.

Lider de sindicat: Tudorel Toader va dispune de urgenta dotarea angajatilor din penitenciare cu bodycam-uri (camere video personale)

Sorin Dumitrascu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP), a precizat vineri ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va dispune de urgenta dotarea angajatilor din penitenciare cu bodycam-uri, care vor ajuta in normalizarea relatiei cu detinutul, informeaza Agerpres.

Ministrul Justitiei intarzie decizia in cazul lui Kovesi. Cand anunta Tudorel Toader soarta sefei DNA

Mai sunt cateva zile pana cand aflam daca Laura Codruta Kovesi mai conduce Directia Nationala Anticoruptie. Anuntul a fost facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care spune ca va lua in.

Sorin Rosca Stanescu: Tudorel Toader cere demiterea lui Kovesi

Informatii bomba. Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu sustine ca Liviu Dragnea este cel care la aceasta ora blocheaza raportul lui Tudorel Toader prin care se initiaza procedura de demitere a sefei DNA Codruta.

Siegfried Muresan: Tudorel Toader se cere la intalniri cu usile inchise pentru a convinge Europa ca Legile justitiei sunt bune. Va esua!

Europarlamentarul roman Siegfried Muresan PMP/PPE) spune ca ministrul Tudorel Toader, desi se afla inca de luni la Strasbourg, la sediul Parlamentului European, unde se va dezbate miercuri in plen situatia justitiei din Romania, nu a comunicat nimic oficial cu privire la programul sau. Tudorel Toader se cere la intalniri cu usile inchise pentru a convinge Europa ca Legile justitiei sunt bune. Va esua!, afirma Muresan.

Tudorel Toader si Victor Negrescu, intalnire cu Frans Timmermans la Strasbourg inainte de dezbaterea pe legile justitiei din Parlamentul European

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit marti dimineata cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans la Strasbourg, in contextul in care miercuri va avea loc dezbaterea din Parlamentul European pe legile justitiei din Romania. Intalnirea, la care a participat si Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a durat putin peste o ora.

Tudorel Toader, veste de ultima ora despre soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi

La emisiunea Exces de Putere, transmisa de postul Antena 3, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )