Libnet.ro
UNICEF

06:00

Tudorel Toader, inaintea misiunii MCV: Preluam presedintia Consiliului UE in 2019, speram noi sa nu avem presedintia si tutela MCV-ului in acelasi timp

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader, inaintea misiunii MCV: Preluam presedintia Consiliului UE in 2019, speram noi sa nu avem presedintia si tutela MCV-ului in acelasi timp

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar dori ca anul acesta Romania sa scape de Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), mai ales ca Romania va prelua, in primul semestru din 2019, presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene. Romania este monitorizata de Comisia Europeana la capitolul Justitie si Afaceri Interne, de la 1 ianuarie 2007, de cand a devenit stat membru al UE. continuă pe Adevărul

Lazar, Kovesi si Ghena, la Ministerul Justitiei, pentru o discutie cu Tudorel Toader, inaintea Comisiei MCV

Procurorul general Augustin Lazar, seful DNA, Laura Codruta Kovesi, si presedintele CSM, Mariana Ghena, au venit, joi, la Ministerul Justitiei, pentru a avea cu ministrul Tudorel Toader o sedinta premergatoare sosirii in Romania a comisiei MCV, anunta Agerpres.

Plan ambitios al lui Tudorel Toader. Ce se intampla cu raportul MCV in Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar dori ca anul acesta Romania sa scape de Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV). ,,Eu pot sa va spun ca, sigur, as dori, dar decizia, sigur, nu este a mea .

UPDATE Ambasadorul britanic Paul Brummell dupa intalnirea cu Tudorel Toader: Modificarea legilor justitiei trebuie sa aiba scopul de a intari lupta anticoruptie si sistemul de drept

Modificarea legilor justitiei trebuie sa aiba scopul de a intari lupta impotriva coruptiei si sistemul de drept, iar ministrul Tudorel Toader a subliniat ca modificarile iau in calcul recomandarile MCV, a afirmat miercuri ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, dupa o intalnire pe aceasta tema cu Tudorel Toader la Ministerul Justitiei. Ambasadorul britanic a sosit miercuri dimineata la sediul Ministerului Justitiei, pentru o intalnire cu Tudorel Toader, ceruta de diplomatul britanic. Intalnirea dintre Brummell si Toader nu a fost anuntata oficial, inainte sa aiba loc, nici de Ministerul Justitiei, nici de Ambasada.

Lovitura pentru Tudorel Toader! Surse: Inspectia Judiciara ramane la CSM

Lovitura pentru Tudorel Toader. Inspectia Judiciara IJ) ramane in continuare in subordinea Consiliului Superior al Magistraturii, au declarat surse oficiale pentru News. ro. Toader doreste.

Tudorel Toader: Detinutii vor primi hrana cu mai putine grasimi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri, ca va creste calitatea alimentatiei detinutilor, ca urmare a proiectului adoptat in sedinta de Guvern de joi.

Tudorel Toader a anuntat ca meniul pentru detinuti o sa fie diversificat si vor fi eliminate din grasimi: Calitatea hranei va creste

Calitatea hranei pentru detinuti va creste, a declarat ministrul Justitiei, Tudorel Toader, facand referire la proiectul adoptat de Guvern in sedinta de joi referitor la norma de hrana a persoanelor private de libertate.

Tudorel Toader vrea sa transforme fostul sediu al Parchetului National Anticoruptie din Voluntari. Cine va beneficia de acest lucru

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus ca intentioneaza sa transforme fostul sediu al Parchetului National Anticoruptie din Voluntari intr-un viitor institut de perfectionare a lucratorilor din.

Alina Gorghiu cere demisia lui Tudorel Toader

Senatoarea liberala de Timis Alina Gorghiu a declarat joi, la Timisoara, ca PNL a prezentat o motiune simpla pe tema justitiei, considerand ca 'demisia ministrului Tudorel Toader este acum singura.

Tudorel Toader, omul argument

Suntem obisnuiti cu politicienii de meserie, care folosesc o sofistica plicticoasa cu scopul nu de-a argumenta, ci de-a evita argumentele. Or, primul lucru care atrage atentia la ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este utilizarea argumentelor si a referintelor la legislatie, ceea ce face ca discursul sau public sa fie reliefat si, de asemenea, credibil.

Kovesi si Lazar, discutii cu Tudorel Toader la Ministerul Justitiei

Procurorul general Augustin Lazar, seful DNALaura Codruta Kovesi, si presedintele CSMMariana Ghena, au venit, joi, la Ministerul Justitiei, pentru a avea cu ministrul Tudorel Toader o sedinta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )