Libnet.ro
UNICEF

01:06

Tudorel Toader a inscenat un proces stalinist in toata legea

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader a inscenat un proces stalinist in toata legea

In urma cu cateva zile, atunci cand a fost intrebat ce asteapta de la informarea de presa in cursul careia ministrul Justitiei, dl. Tudorel Toader, urma sa isi prezinte concluziile referitoare la evaluarea activitatii d-nei Laura Codruta Kovesi in fruntea DNA in perioada februarie 2017-februarie 2018, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, dl. Liviu Dragnea, afirma sibilinic: Sper ca dl. Tudorel Toader sa nu se faca de ras. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, despre decizia ministrului Tudorel Toader: Astept ca domnul ministru sa repecte legea

Premierul Viorica Dancila a vorbitdespre decizia pe care o asteapta din partea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care urmeaza sa o faca publica in cursul zilei de astazi. Voi vedea ce.

ULTIMA ORA: Ce a aparut pe SITE-ul ministerului Justitiei in urma cu putin timp! Toata lumea asteapta sa citeasca RAPORTUL lui Tudorel Toader (FOTO)

Site-ul Ministerului Justitieinu poate fi accesatnici pana in acest moment, desi Tudorel Toader a zis ca vom putea citi raportul de evaluare a activitatii de management a DNA chiar pe.

Ministrul Justitiei Tudorel Toader s-a facut de ras in toata Uniunea Europeana

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a criticat astazi maniera in care ministrul Justitiei Tudorel Toader a prezentat raportul asupra managementului DNA, se arata intr-un comunicat al PNL, remis Redactiei.

DOCUMENTE Ministerul Justitiei a publicat Raportul lui Tudorel Toader privind activitatea manageriala la DNA. Raportul contine formulari adresate jurnalistilor

Ministerul Justitiei a publicat vineri raportul privind activitatea manageriala a DNA, prezentat in urma cu o zi de ministrul Tudorel Toader. Raportul, de 35 de pagini, corespunde in mare cu textul citit joi seara de Tudorel Toader in fata ziaristilor, desi ministrul Justitiei anuntase ca citeste doar o sinteza, textul citit in diagonala. Raportul incepe cu un expozeu adresat ziaristilor, aratand ca in urma cu sase luni, se implineau sase luni de la preluarea demnitatii de ministru, ne aflam impreuna aici, in sala de consiliu de la MJ.

DOCUMENTE Ministerul Justitiei a publicat Raportul lui Tudorel Toader privind activitatea manageriala la DNA

Ministerul Justitiei a publicat vineri raportul privind activitatea manageriala a DNA, prezentat in urma cu o zi de ministrul Tudorel Toader. Raportul, de 35 de pagini, corespunde in mare cu textul citit joi seara de Tudorel Toader, desi ministrul Justitiei anuntase ca citeste doar o sinteza, textul citit in diagonala.

Ministerul Justitiei a publicat Raportul lui Tudorel Toader privind activitatea DNA

Cu o intarziere de 21 de ore, Ministerul Justitiei a publicat Raportul privind activitatea manageriala de la Directia Nationala Anticoruptie, in urma caruia Tudorel Toader a cerut demiterea procurorului sef DNA, Laura Codruta Kovesi.

Prima reactie a Presedintiei: Lipsa de claritate in prezentarea raportului lui Tudorel Toader / Klaus Iohannis va uza de toate prerogativele pentru o justitie independenta

Evaluarea activitatii DNA si a conducerii sale de catre presedintele Klaus Iohannis difera de cea a ministerului Justitiei, a precizat joi seara Administratia prezidentiala, care acuza o lipsa de claritate in prezentarea raportului facuta cu putin timp in urma de Tudorel Toader.

Nicusor Dan critica argumentele lui Tudorel Toader: O acuza pe Kovesi de un conflict constitutional pe care Tariceanu si Tudorel Toader l-au generat

Nicusor Dan a publicat pe pagina personala de Facebook o scurta analiza pe marginea discursului lui Tudorel Toader, prin care a propus demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi: O acuza pe Laura Codruta Kovesi ca a avut o pozitie publica fata de legile justitiei. Conducerea unui parchet trebuie sa aiba o pozitie publica pe o lege care ii reglementeaza activitatea, scrie fostul lider al USR.

Aburelile juridice ale lui Tudorel Toader

Tudorel Toader a promis ca pune raportul pe site-ul MJ. Iar site-ul MJ nu merge. Smart guy, nu? Dar pana apare raportul lui Tudorel Toader pe site-ul MJ, semnalez doua episoade asa cum le-am retinut din prezentarea sa, ca sa dovedesc ca Tudorel Toader isi foloseste stiinta de carte pe care se presupune ca o detine doar ca sa manipuleze in mod grosier.

Liviu Avram: Aburelile juridice ale lui Tudorel Toader

Tudorel Toader a promis ca pune raportul pe site-ul MJ. Iar site-ul MJ nu merge. Smart guy, nu? Dar pana apare raportul lui Tudorel Toader pe site-ul MJ, semnalez doua episoade asa cum le-am retinut din prezentarea sa, ca sa dovedesc ca Tudorel Toader isi foloseste stiinta de carte pe care se presupune ca o detine doar ca sa manipuleze in mod grosier.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )