Libnet.ro
UNICEF

11:00

Tudorel Toader: Justitia din Romania nu e de natura sa garanteze drepturile si libertatile cetatenilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tudorel Toader: Justitia din Romania nu e de natura sa garanteze drepturile si libertatile cetatenilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca actul de justitie din Romania nu este de natura sa garanteze, sa apere drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor si ca ies la suprafata deficiente majore in. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Justitiei, acuzatie grava: Justitia din Romania nu e de natura sa garanteze drepturile si libertatile cetatenilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat duminica seara, intr-o emisiune TV, ca actul de justitie din Romania nu este de natura sa garanteze, sa apere drepturile si libertatile fundamentale ale.

Toader: Ies la suprafata deficiente majore in functionarea sistemului judiciar. Justitia nu e de natura sa garanteze drepturile si libertatile fundamentale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, duminica seara, ca in aceasta perioada ies la suprafata deficiente majore in functionarea sistemului judiciar si, in acest context, a spus ca lumea incepe sa vada faptul ca justitia lui 2018 intr-o tara europeana nu este justitia aceea de natura sa garanteze, sa apere drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor.

Toader: Justitia din Romnia nu e de natura sa garanteze drepturile si libertatile cetatenilor / Ies la suprafata deficiente majore

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat duminica seara, la Romania TV, ca actul de justitie din Romania nu este de natura sa garanteze, sa apere drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor si ca ies la suprafata deficiente majore in functionarea sistemului judiciar, relateaza Mediafax.

Tudorel Toader: Procurorul general se afla n grava eroare, plaseaza justitia n afara puterilor statului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, il critica duminica peFacebookpe procurorul general Augustin Lazar, spunand ca acesta este in grava eroare atunci cand transmite ca justitia este capabila sa isi indeplineasca rolul de a mentine echilibrul puterilor in stat, pentru ca plaseaza justitia, una dintre cele trei puteri, in afara puterilor statului, deasupra acestora.

Tudorel Toader continua atacurile la adresa procurorului general: Este in grava eroare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a mentionat, duminica seara, ca a spus ca procurorul general se afla intr-o grava eroare cand afirma ca justitia isi poate indeplini rolul de mentinere a echilibrului puterilor de stat si ca nu a zis de.

Tudorel Toader, nou atac la Augustin Lazar: Procurorul general este in grava eroare, nu am zis de necunoasterea legii, dar nu ma surprinde

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a mentionat, duminica seara, ca a spus ca procurorul general se afla intr-o grava eroare cand afirma ca justitia isi poate indeplini rolul de mentinere a.

Tudorel Toader, mesaj dur pentru Augustin Lazar: Se afla intr-o grava eroare. Sa ne cunoastem si sa ne respectam competentele!

Ministrul Justitiei Tudorel Toader il critica pe procurorul general Augustin Lazar dupa ce acesta a precizat ca justitia, ca una dintre puterile statului, prin institutiile sale are rolul de a mentine.

Tudorel Toader pe lista remanierii? Ce spune Codrin Stefanescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a vorbit la Antena 3 despre ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Nu ma gandesc in momentul acesta la asa ceva. Nici nu am stabilit Cex-ul. Trebuie sa.

Ministrul Finantelor lanseaza un atac extrem de dur la adresa lui Tudorel Toader

Ministrul Finantelor lanseaza un atac extrem de dur la adresa lui Tudorel Toader. Eugen Teodorovici il acuza ca intarzie sa dea avizul si ca de fapt nu vrea sa isi asume doua mari proiecte ale.

PSD pune presiune asupra lui Tudorel Toader: ii cere sa retraga proiectul de suplimentare a posturilor din DNA

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat luni, ca ii cere ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa retraga de urgenta proiectul de hotarare privind suplimentarea cu 160 de posturi a schemei de personal a DNA. Liderul PSD a caracterizat proiectul ministerului Justitiei ca fiind neverosimil si scandaloas.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )