Libnet.ro
UNICEF

22:30

Tudorel Toader: O lege poate fi adoptata mai repede decat o Ordonanta de Urgenta, daca este in procedura de parlamentara de urgenta

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader: O lege poate fi adoptata mai repede decat o Ordonanta de Urgenta, daca este in procedura de parlamentara de urgenta

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca a vazut declaratiile deputatului PSD, Eugen Nicolicea, prin care acesta arata ca deciziile CCR vor fi puse in acord cu Codul Penal si Codul de Procedura. continuă pe Antena3

Toader, despre modificarea Codurilor penale: in procedura de urgenta o lege poate fi adoptata mai rapid in Parlament decat prin Ordonanta de Urgenta / El il ironizeaza pe Dragnea

Tudorel Toader a avut miercuri prima iesire publica dupa ce Liviu Dragnea l-a acuzat ca a pacalit tot PSD-ul ca va adopta ordonante de urgenta pe modificarea Codurilor penale si pe contestatia in anulare. Toader a spus ca pentru modificarea Codurilor calea de urmat este procedura parlamentara si ca in procedura de urgenta o lege poate fi adoptata mai rapid decat printr-o Ordonanta de urgenta. De asemenea, Toader l-a ironizat pe liderul PSD: nu-mi permit sa dau un raspuns pe masura.

Tudorel Toader, despre modificarea Codurilor penal si de procedura penala: in procedura de urgenta o lege poate fi adoptata mai rapid decat o OUG

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, miercuri, ca procedura parlamentara este calea de urmat pentru modificarea Codurilor penal si de procedura penala.

Tudorel Toader, despre modificarea Codului penal: in procedura de urgenta o lege poate fi adoptata mai rapid decat o OUG

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, miercuri, ca procedura parlamentara este calea de urmat pentru modificarea Codurilor penal si de procedura penala.

Box politic. Tudorel Toader ii raspunde lui Dragnea la Romania TV: Mi-au promis ca voi fi independent

Tudorel Toader da replica dupa mai multe declaratii critice facute marti de presedintele PSD. Ministrul Justitiei aminteste ca a fost numit cu sprijinul ALDE si PSD si cu promisiunea ca va fi independent. intr-o interventie telefonica la Romania TV, Tudorel Toader a apreciat ca nu se considera in razboi cu nimeni si ca incearca sa-si [] .

Tudorel Toader, privind Codurile penale: In lipsa urgentei, nu poate fi adoptat un OUG

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat sambata seara, referitor la discutiile pe marginea adoptarii Codurilor penale, ca in lipsa urgentei, nu poate fi adoptata o Ordonanta de Urgenta.

Radu Banciu: Tudorel Toader l-a dus intr-o stare vecina cu nebunia pe Liviu Dragnea (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre precizarea facuta de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, potrivit careia o Ordonanta de Urgenta nu poate fi adoptata in.

Tudorel Toader, schimb dur de replici cu Augustin Lazar: Din nefericire pentru dumneavoastra, v-au rascolit trecutul profesional

Update: Contre intre Tudorel Toader si Augustin Lazar la interviul pentru functia de procuror general. in trecutul meu profesional se poate uita oricine. a spus Tudorel Toader. Si al meu a.

LIVIU DRAGNEA: Eu n-o sa propun sa fie remaniat Tudorel Toader

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, la un post de televiziune, ca el nu va propune in Comitetul Executiv CEx) al PSD remanierea ministrului justitiei, Tudorel Toader, dar nici nu se poate opune daca acest lucru va fi sustinut de colegi.

Tudorel Toader, cu bagajele facute: Nu-l mai consider atat de important

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, e ca si plecat din Guvern. Si-a pierdut sustinerea inclusiv la varful PSD, acolo unde se iau deciziile importante. E suparare mare la varful PSD din cauza faptului ca ministrul Tudorel Toader a intarziat cu ordonantele de urgenta care ar fi modificat Codurile Penale. Social-democratii si-au pierdut rabdarea si par mai [] .

Radu Banciu: Nu stiu ce i s-a promis sau cu ce a fost amenintat, dar e clar ca Tudorel Toader nu mai reprezina un gaj pentru partidul lui de mameluci (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, conflictul actual dintre Tudorel Toader si Liviu Dragnea. La noi, Tudorel Toader nu este ruda nici cu tractorul, nici cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )