Libnet.ro
UNICEF

15:00

Tudorel Toader, lovitura pentru Lazar si Iohannis. Ministrul Justitiei vrea sa se adreseze Curtii Constitutionale

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, lovitura pentru Lazar si Iohannis. Ministrul Justitiei vrea sa se adreseze Curtii Constitutionale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, vrea sa se adreseze Curtii Constitutionale fiindca presedintele Klaus Iohannis, desi are dosarul de revocare al lui Augustin Lazar, nu are nicio reactie in scandalul. continuă pe Antena3

Monica Gubernat, propusa sefa la CNA, gaseste inaintea lui Tudorel Toader motive pentru decizia lui, in cazul acreditarilor neprelungite la Ministerul Justitiei

Doua saptamani au trecut de cand Ministerul Justitiei a decis sa refuze acreditarea a doi jurnalisti, Ovidiu Oanta de la Pro TV si Ionela Arcanu de la Realitatea TV. De atunci, in pofida apelurilor publice, nici ministrul Tudorel Toader, nici ministerul nu au oferit detalii despre motivele acestei decizii. A gasit un motiv, insa, membrul CNA Monica Gubernat, in ultima sedinta a Consiliului Audiovizual, inainte ca acest for sa ii scrie ministrului tocmai pentru a cere lamuriri in acest sens, dupa cum relateaza Paginademedia. ro.

Tudorel Toader, replica pentru cei care cer reverificarea sa de catre CNSAS

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a avut o replica, tot pe Facebook, si pentru cei care cer reverificarea sa de catre CNSAS. intelegand faptul ca se solicita verificarea mea de catre CNSAS,.

Tudorel Toader, replica pentru Liviu Dragnea: in lipsa urgentei, nu poate fi adoptata o Ordonanta de UrgenIn lipsa urgentei, nu poate fi adoptata o Ordonanta de Urgenta

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit cu o replica pentru Liviu Dragnea, sustinand ca nu vede o urgenta in adoptarea unei Ordonante de Urgenta. O simpla precizare ! In lipsa urgentei, nu poate.

Tudorel Toader, replica pentru Liviu Dragnea: in lipsa urgentei, nu poate fi adoptata o Ordonanta de Urgenta

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit cu o replica pentru Liviu Dragnea, sustinand ca nu vede o urgenta in adoptarea unei Ordonante de Urgenta. O simpla precizare ! In lipsa urgentei, nu poate.

Tudorel Toader, replica pentru Dragnea printr-un mesaj pe care a anuntat ca-l va sterge. Ce spune despre ordonantele de urgenta

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat, sambata seara, pe contul sau de Facebook, un mesaj despre ordonantele de urgenta, sub titlul pe care il utilizeaza adesea, simpla precizare. textul pare a fi un raspuns la criticile pe care i le-a adus vineri Liviu Dragnea in legatura cu faptul ca amana adoptarea unor ordonante de urgenta privind justitia.

Tudorel Toader, precizari despre deciziile CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, sambata, pe Facebook, ca nu sunt obligatorii deciziile Curtii Constitutionale pronuntate in controlul a priori, fata de proiecte de lege, ci doar cele.

Planul PSD ca sa scape de Tudorel Toader si sa-l lase pe Iohannis fara spatiu de manevra. Trei mutari strategice pregatite de social-democrati

Zilele lui Tudorel Toader in fruntea ministerului Justitiei par a fi numarate, social-democratii planuind sa scape de el din guvern la pachet cu o serie de ministri care fie candideaza pentru europarlamentare, fie au intrat pe lista neagra a lui Liviu Dragnea. Ca sa nu ajunga la mana lui Klaus Iohannis din nou, PSD ia in calcul o reorganizare a Guvernului.

Surse: Tudorel Toader sesizeaza CCR in cazul Lazar

Tudorel Toader, ministrul Justitieiva sesiza la Curtea Constitutionala a Romaniei, revocarea lui Augustin Lazar, actualul procuror general al Parchetului, pentru ca presedintele Klaus Iohannis refuza sa-l.

LIVIU DRAGNEA L-A IEVALUAT PE TUDOREL TOADER Soarta ministrului justitiei, in pixul premierului Dancila

In urma avertismentului trimis de Comisia Europeana, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a gasit vinovatul: Tudorel Toader. Ministrul justitiei trebuie sacrificat, prin remaniere guvernamentala, pentru a opri discutiile despre ordonantele de urgenta privind modificarea legilor justitiei si legislatiei penale, in opinia liderului PSD.

Ministrul Justitiei, replica pentru cei care cer verificarea sa la CNSAS: Tudorel Toader a publicat adeverinta de neapartenenta la fosta Securitate, pe Facebook

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat adeverinta care atesta ca nu a fost colaborator al fostei Securitati, pe contul sau de Facebook. Este a patra adeverinta de acest fel pe care Consiliul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )