Libnet.ro
UNICEF

10:00

Tudorel Toader, mesaj pentru presedinta iCCJ, in a doua zi de Craciun: Sa nu ne spuna ca isi da demisia de onoare

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, mesaj pentru presedinta iCCJ, in a doua zi de Craciun: Sa nu ne spuna ca isi da demisia de onoare

Tudorel Toader a postat miercuri, pe contul personal de Facebook, un mesaj cu trimitere la presedinta ICCJ. Ministrul Justitiei asteapta un raspuns de la Cristina Tarcea despre suspendarea executarii pedepselor. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, mesaj catre presedinta iCCJ, in a doua zi de Craciun: Sa vedem ce spune despre suspendarea executarii pedepselor

Tudorel Toader a postat miercuri, pe contul personal de Facebook, un mesaj cu trimitere la presedinta ICCJ. Ministrul Justitiei asteapta un raspuns de la Cristina Tarcea despre suspendarea executarii pedepselor.

TUDOREL TOADER DESPRE STABILIREA COMPLETURILOR DE LA ICCJ Eu nu as vorbi de eroare; a fost o sfidare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca in cazul stabilirii completurilor de 5 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) nu a fost vorba de o eroare, ci de o sfidare.

Tudorel Toader, atac la presedinta iCCJ: Sper sa ne spuna ca procesele vor fi rejudecate cu respectarea legii. Sper sa nu ne spuna ca isi da demisia de onoare!

Tudorel Toader nu ia pauza nici macar de Craciun si lanseaza un nou atac! De data asta tinta este judecatoarea Cristina Tarcea, presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitiei. in conditiile in.

Tudorel Toader: Asteptam sa vedem ce ne va spune presedinta ICCJ despre suspendarea executarii pedepselor pentru Udrea, Bica, Sova....etc...etc?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris, miercuri, pe Facebook, ca asteapta explicatii de la presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Cristina Tarcea, in legatura cu suspendarea executarii pedepselor pentru mai multe persoane, intre care Elena Udrea si Alina Bica, ca urmare a deciziei Curtii Constitutionale privind formarea completurilor de cinci judecatori.

Tudorel Toader le acuza pe Livia Stanciu si Cristina Tarcea de sfidare in privinta formarii completurilor de cinci judecatori la ICCJ

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, duminica seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca in opinia sa este exclusa eroarea la fosta si actuala presedinta a ICCJ, Livia Stanciu si Cristina Tarcea, la formarea completurilor de cinci judecatori la instanta suprema si ca a fost o evidenta sfidare.

Tudorel Toader RABUFNESTE in privinta numirii judecatorilor la iCCJ: A fost o evidenta sfidare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, duminica, la antena 3, ca, faptul ca judecatorii n-au fost numiti dupa lege la iCCJ e un act de sfidare Suntem in zile de sarbatoare, dar daca.

Tudorel Toader il sfideaza pe Klaus Iohannis cu sefia DNA. Pe cine va propune ministrul Justitiei pentru functia de procuror-sef

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat duminica seara ca va reveni la presedintele Klaus Iohannis cu propuneri pentru sefia DNA, insa a avertizat ca vor fi aceleasi cinci nume inaintate prima data pentru a-i demonstra sefului statului ca nu a existat nicio nelegalitate, asa cum a invocat initial.

Tudorel Toader, atacat fara menajamente! Sorina Matei: TudorelSmecherelAburelMiaunel si-a incalcat propria OUG, cand a propus-o pe Adina Florea la DNA

Jurnalista Sorina Matei sustine ca propunerea facuta de Tudorel Toader privind numirea Adinei Florea la sefia Directiei Nationale Anticoruptie incalca un act normativ initiat chiar de ministru, si anume OUG.

Tudorel Toader URGENTEAZA revocarea procurorului general: Pe 27 decembrie finalizez procedura. Si ORBUL VEDE ca trage de timp

Pe data de 27 decembrie voi finaliza procedura de revocare a procurorului general, a anuntat, duminica, ministrul Justitiei, Tudorel Toader. in ciuda faptului ca augustin Lazar a contestat demersul in.

Tudorel Toader, reactie dupa eliberarile pe banda rulanta: Justitia trebuie sa ramana in slujba cetateanului. Trebuie sa scoatem adevarul la suprafata

In urma deciziilor nelegale ale Liviei Stanciu, fosta presedinta a inaltei Curti si a Cristinei Tarcea, actuala presedinta, CCR constata nelegalitatea si inalta Curte de Casatie si Justitie este obligata .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )