Libnet.ro
UNICEF

20:31

Tudorel Toader, NOU ATAC la adresa lui Augustin Lazar: impiedica functionarea Sectiei de anchetare a magistratilor. O vom trasforma in directie

B1 B1,
Tudorel Toader, NOU ATAC la adresa lui Augustin Lazar: impiedica functionarea Sectiei de anchetare a magistratilor. O vom trasforma in directie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, l-a acuzat pe procurorul general Augustin Lazar ca impiedica functionarea Sectiei de anchetare a magistratilor si a anuntat, in acest context ca vrea sa transforme. continuă pe B1

Tudorel Toader acuza Parchetul General ca mpiedica functionarea Sectiei de anchetare a magistratilor: O transformam n Directie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat duminica, la Romania TV, ca va transforma in Directie Sectia de anchetare a magistratilor, deoarece actuala conducere a Parchetului General, adica Augustin Lazar, impiedica structura sa functioneze.

Tudorel Toader acuza o noua dezinformare: Un nou act de nestiinta sau rea-credinta?

Tudorel Toader acuza un nou episod de dezinformare. Pe un site de stiri a aparut informatia ca nu a existat nici o luare de pozitie a Ministerului Justitiei impotriva modificarii proiectului initial.

AUGUSTIN LAZAR: Nu se poate spune ca agresivitatea in societatea romaneasca a scazut

Procurorul general Augustin Lazar afirma ca nu se poate spune ca agresivitatea in societatea romaneasca a scazut, ci dimpotriva, exista un grad de nervozitate.

AUGUSTIN LAZAR, DESPRE PROTOCOLUL DIN 2009: Nu ai cum sa ascunzi semnatura cand tu ai pe prima pagina a protocolului aceasta semnatura

Procurorul general Augustin Lazar spune ca semnaturile de pe protocolul de cooperare din 2009 nu puteau fi ascunse, intrucat pe prima pagina a documentului sunt trecute numele institutiilor si ale sefilor acestora care semneaza respectivul act.

AUGUSTIN LAZAR: Semnaturile de pe protocolul de cooperare din 2009 nu puteau fi ascunse

Procurorul general Augustin Lazar spune ca semnaturile de pe protocolul de cooperare din 2009 nu puteau fi ascunse, intrucat pe prima pagina a documentului sunt trecute numele institutiilor si ale sefilor acestora care semneaza respectivul act.

AUGUSTIN LAZAR: Dosarele au fost instrumentate exclusiv pe baza Codului de procedura penala

Procurorul general Augustin Lazar afirma ca intotdeauna dosarele au fost instrumentate exclusiv pe baza Codului de procedura penala.

Augustin Lazar: Cei eliberati din nchisori au contribuit la valul de agresivitate de acum. nainte de legea recursului compensatoriu trebuia facut studiu de impact

Inainte de adoptarea legii recursului compensatoriu ar fi trebuit facut un studiu de impact, care ar fi impiedicat situatia de acum, asa cum trebuie facute investitii pentru a imbunatati conditiile in inchisori, spune procurorul general Augustin Lazar. El mai afirma ca la valul de agresivitate cu care ne confruntam acum au contribuit, cu siguranta, cei care au fost eliberati din puscarii.

Augustin Lazar, reactie in scandalul protocoalelor: Dosarele au fost instrumentate corect

Augustin Lazar reactioneaza dupa deciziei Curtii Constitutioanle in privinta protocoalelor secrete. Procurorul general spune ca dosarele au fost intrumentate corect, iar legile au fost respectat. in plus,.

Augustin Lazar, dupa decizia CCR privind protocoalele cu SRI: Sunt optimist ca actele de urmarire penala vor fi considerate legale

Procurorul general, Augustin Lazar, a declarat joi, referindu-se la decizia CCR, ca toate dosarele au fost instrumentate in baza Codului de Procedura Penala, subliniind totodata ca este optimist ca, dupa ce se va analiza legalitatea actelor de urmarire penala pentru cauzele in curs, ele vor fi considerate legale.

Augustin Lazar, iesire nervoasa la intrebarea despre demisie: Ati vrea dumneavoastra sa faceti o presiune politica asupra procurorului general?

Augustin Lazar a avut o reactie nervoasa atunci cand a fost intrebat de jurnalisti, daca isi va da demisia din functie, subliniind ca a observat o campanie impotriva PiCCJ, in conditiile in care.

ştiri de la B1

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )