Libnet.ro
UNICEF

18:00

Tudorel Toader: Ordonanta de urgenta a fost adoptata. Care sunt principalele modificari la legile justitiei

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader: Ordonanta de urgenta a fost adoptata. Care sunt principalele modificari la legile justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face o declaratie de presa in legatura cu modificarea si completarea unor legi din domeniul Justitiei. Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta pentru. continuă pe Antena3

Tensiuni in coalitia PSD-ALDE. Serban Nicolae, atac la Tudorel Toader: Ordonanta de urgenta pe legile Justitiei anuleaza toata munca din Parlament

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a declarat duminica, pentru Mediafax, despre textul Ordonantei deurgenta pe legile justitiei, ca prevederea legata de raspunderea magistratilor este o bataie de joc, dar si ca sunt alte probleme ale actului normativ, recomandand ca Guvernul sa sa respinga ordonanta.

Parlamentari, revoltati de OUG promovata de Tudorel Toader. Explicatiile unui fost ministru al Justitiei

Cativa membri ai Parlamentului au reprosat lipsa de dialog cu privire la modificarile aduse legilor justitiei prin ordonanta de urgenta, a declarat, luni, presedintele Comisiei juridice din Senat, Robert.

Tudorel Toader, explicatie ca in Caragiale despre ordonanta pe legile justitiei: Nu a fost presiune externa, poate nici presiune interna...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit luni seara cu explicatii privind controversata ordonanta de urgenta OUG) pe legile justitiei adoptata luni de Guvernul Dancila. El a spus, la Antena 3, ca nu a.

Scandal urias in interiorul coalitiei: Tudorel Toader, chemat de urgenta, duminica seara, la sediul PSD (VIDEO)

Ordonanta de urgenta de modificare a legilor justitiei pe care Guvernul se pregateste sa o aprobe in sedinta de luni a provocat supararea mare in randul PSD. Mai multi parlamentari au lansat acuzatii dure.

Radu Banciu: Tudorel Toader nu are nicio personalitate. El este acolo la cheremul clasei politice, sta cu casca in urechi si executa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in contextul in care Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta pe legile.

Tudorel Toader, declaratii despre cum se modifica legile justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face o declaratie de presa in legatura cu modificarea si completarea unor legi din domeniul Justitiei. Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta pentru.

Tudorel Toader, dupa OUG pe legile Justitiei: Nu au fost presiuni externe. Poate nici interne

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni seara ca nu a existat o presiune externa pentru emiterea ordonantei de urgenta pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul justitiei, pr.

Tudorel Toader, atac la adresa lui Augustin Lazar: Nu am stiut ca procurorul general imi spune noaptea ce sa fac eu dimineata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, continua razboiul declaratiilor cu procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar. Dupa ce ultimul a transmis un avertisment, duminica noapte, cu privire la ordonanta de.

Augustin Zegrean, atac dur la adresa lui Tudorel Toader: Un dispret total fata de CSM

Augustin Zegrean, fost presedinte al Curtii Constitutionale, sustine ca ministrul Justitiei Tudorel Toader si-a artatat dispretul fata de Consiliul Superior al Magistraturii CSM), prin faptul ca i-a trimis.

Tudorel Toader primeste o lovitura din interiorul sistemului pe care il conduce: A picat examenul

Fiul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, Ionut Alexandru Toader, nu a reusit sa treaca examenul de notar, informeaza newsweek. ro. Este vorba despre un concurs pentru un post de notar la care au participat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )