Libnet.ro
UNICEF

07:30

Tudorel Toader, de partea lui Dragnea inaintea apelului in dosarul in care a fost condamnat la inchisoare: Ministrul vrea schimbarea completului de la iCCJ (VIDEO)

B1 B1,
Tudorel Toader, de partea lui Dragnea inaintea apelului in dosarul in care a fost condamnat la inchisoare: Ministrul vrea schimbarea completului de la iCCJ (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a sustinut joi decizia Guvernului de depunere a unui solicitari la Curtea Constitutionala privind un posibil conflict juridic de natura constitutionala intre Parlament si i. continuă pe B1

Tudorel Toader, de partea lui Dragnea inaintea apelului in dosarul in care a fost condamnat la inchisoare: Ministrul vrea schimbarea completului de la iCCJ

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a sustinut joi decizia Guvernului de depunere a unui solicitari la Curtea Constitutionala privind un posibil conflict juridic de natura constitutionala intre Parlament si i.

Tudorel Toader, dupa discutia cu Dragnea si Tariceanu: La Ministerul Justitiei nu a existat si nici nu exista un proiect privind amnistia si gratierea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, ca nu exista niciun proiect de ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea la Ministerul Justitiei. Tudorel Toader le-a prezentat liderilor coalitiei de guvernare o alta ordonanta de urgenta, care urmeaza sa modifice legile Justitiei la recomandarea Comisiei de la Venetia.

Dosarul penal care il viza pe Tudorel Toader, CLASAT de Parchetul General

Parchetul General a clasat dosarul penal care il viza pe Tudorel Toader. Este vorba despre dosarul deschis dupa ce un protestatar rezist a depus o sesizare pe tema intrarii lui Tudorel Toader in randul notarilor.

Tudorel Toader refuza sa vorbeasca despre o posibila ordonanta de urgenta pe amnistie si gratiere: Ce spune ministrul despre intalnirea cu Dragnea si Tariceanu (VIDEO)

La finalul intalnirii pe care a avut-o la Parlament cu Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, Tudorel Toader a facut apel la orice truc posibil pentru a refuza sa raspunda precis daca se va o ordonanta de.

Parchetul General a clasat dosarul in care Tudorel Toader a cerut admiterea in Uniunea Notarilor

Procurorii Parchetului General au clasat dosarul privind modul in care ministrul Tudorel Toader a cerut sa fie admis in Uniunea Notarilor Publici. Dosarul a fost clasat pentru ca fapta nu este prevazuta de legea penala sau nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege.

Dosarul penal care il viza pe Tudorel Toader, clasat

Parchetul General a clasat dosarul in care au fost efectuate verificari cu privire la modul in care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut Uniunii Notarilor Publici sa propuna numirea sa in functia de notar.

Procurorii au clasat dosarul privind modul n care Tudorel Toader a devenit notar

Parchetul General a clasat dosarul in care au fost efectuate verificari cu privire la modul in care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut Uniunii Notarilor Publici sa propuna numirea sa in functia de notar, transmite Agerpres.

Tudorel Toader, noi declaratii despre extradarea Elenei Udrea: Am indeplinit procedurile legale pentru extradare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut noi declaratii legate de extradarea Elenei Udrea. Procedurile legale au fost indeplinite corect, complet si la timp din partea autoritatilor romane. Mai.

Tudorel Toader, despre extradarea Elenei Udrea: Procedura va parcurge etapele legale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi dimineata, ca procedura de extradare a Elenei Udrea din Costa Rica va parcurge in continuare etapele legale, precizand ca el nu face distinctie intre condamnati, scrie Mediafax. Sa nu facem din persoana despre care vorbiti un personaj national. Procedura va parcurge etapele legale. Pentru mine nu e un subiect Elena Udrea. Un condamnat e personaj pentru tara? De ce nu vedeti la foarte multi condamnati din strainatate care au acelasi parcurs. Eu nu fac distinctie, a declarat Tudorel Toader, la sediul CSM.

Tudorel Toader, ultimatum pentru CSM: Nu mai astept

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a anuntat care va fi miscarea pe care o va face daca pe data de 8 octombrie, atunci cand este programata audierea Adinei Florea, CSM nu va da o solutie. Tudorel.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )