Libnet.ro
UNICEF

05:15

Tudorel Toader: Nu poti sa te declari impotriva pensionarii anticipate a magistratilor, dar si a OUG pe legile Justitiei

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader: Nu poti sa te declari impotriva pensionarii anticipate a magistratilor, dar si a OUG pe legile Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a dat luni pe Facebook un nou raspuns celor care nu vor sa priceapa, precizand ca nu poti sa te declari impotriva pensionarii anticipate a magistratilor la 20 de ani de. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, dupa sedinta Comisiei de la Venetia: Nu sunt multumiti doar cu amanarea pensionarii anticipate a magistratilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris vineri pe Facebook, dupa discutiile din cadrul Comisiei de la Venetia privind modificarile aduse legilor Justitiei si Codurilor penale din Romania, ca expertii institutiei nu sunt multumiti doar cu amanarea.

Toader: Comisia de la Venetia recomanda abrogarea pensionarii anticipate a magistratilor

Expertii Comisiei de la Venetia nu sunt de acord cu amanarea pensionarii anticipate a magistratilor si recomanda abrogarea masurii, a anuntat chiar Ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Avizul Comisiei de.

Tudorel Toader, postari ciudate, in serie, pe Facebook: Ce se intampla cu mesajele dupa o ora(FOTO)

UPDATE: Tudorel Toader a publicat un nou mesaj pe Facebook, pe care anunta, din nou ca il va sterge dupa o ora: Raspuns pentru cei care nu vor sapriceapa: Nu poti sa te declari impotriva.

Tudorel Toader:Avizul Comisiei de la Venetia retine solutionarea temporara a problemei pensionarii magistratilor

Tudorel Toader, spune, despre dezbaterile Comisiei de la Venetia privind legile justitiei din ROmania, ca acest for a dat un aviz ce retine solutionarea temporara a problemei pensionarii magistratilor, prin amanarea momentului intrarii in vigoare a solutiei legislative.

Tudorel Toader:Avizul Comisiei de la Venetia retine solutionarea temporara a problemei pensionarii magistratilor si recomanda abrogarea

Tudorel Toader, spune, despre dezbaterile Comisiei de la Venetia privind legile justitiei din Romania, ca acest for a dat un aviz ce retine solutionarea temporara a problemei pensionarii magistratilor, prin amanarea momentului intrarii in vigoare a solutiei legislative.

Tudorel Toader anunta verdictul Comisiei de la Venetia privind pensionarea magistratilor:Se recomanda abrogarea acestei solutii legislative

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat vineri, pe contul sau de Facebook, verdictul Comisiei de la Venetia privind problema pensionarii magistratilor.

Tudorel Toader face cteva simple precizari dupa ce Iohannis i-a cerut demisia: OUG pe legile justitiei nu se aplica retroactiv si e n acord cu recomandarile Comisiei de la Venetia

Ministrul justitiei Tudorel Toader precizeaza duminica, intr-o postare pe Facebook, ca ordonanta de urgenta adoptata de Guvern pentru modificarea legilor justitiei nu se poate aplica retroactiv, astfel ca aceasta nu afecteaza stabilitatea dobandita in conditiile legii a procurorilor. De asemenea, el sustine ca in lipsa ordonantei ar fi intrat in vigoare prevederile din lege privind pensionarea anticipata a magistratilor, contrar ingrijorarilor prezidentiale si recomandarilor Comisiei de la Venetia.

Motiune simpla impotriva lui Tudorel Toader

Liberalii au decis luni ca, alaturi de USR, sa depuna la Camera Deputatilor o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, au declarat, pentru AGERPRES, surse din PNL. Decizia a fost.

Ludovic Orban: Vom depune o motiune impotriva lui Tudorel Toader. OUG 92 care arunca in aer sistemul de justitie (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca partidul pe care il conduce va depune, impreuna cu USR, o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Un partid partener din.

Ludovic Orban: PNL si USR depun o motiune impotriva lui Tudorel Toader

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca partidul pe care il conduce si USR vor depune o singura motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )